Prinsessan hemma igen – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Prinsessan hemma igen

Hej finisar!

Idag åkte vi och hämtade min prinsessa igen! Saknat henne så mycket och fällt tårar för henne, nu är hon hos mig igen! Idag har vi lekt och myst lite hemma i hennes rum! Sedan tog vi en promenad med Wilma och på kvällen åkte vi till min älskade och saknade Alva! Var så galet mysigt! Tindra köpte med lite blommor till henne, det var bokstavligen Tindra, hon satt och höll buketten hela vägen i affären och allt, haha! Vi fikade och hade det jättemysigt och så fick barnen äntligen leka igen! Tänk att vi känt varandra sen dem låg inuti våra kroppar! Tiden har gått så fort, känns som Alva är en ” nyfunnen vän” men nu är vi ju ” gamla vänner” haha! Känt varandra i över 2 år! Tiden går så fort och så mycket har hänt! Är så glad att ha den kvinnan i mitt liv!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martina

  Jag vill bara ge dig en stor kram Linn, och säga att jag förundras över hur du orkar och inte bara orkar utan fortfarande tror på kärleken och vågar att styra över din egen lycka. Jag är övertygad om att de som vräker ur sig elaka kommentarer inte vågar ta ansvar för sin egen lycka utan är fast i normer och förutfattade meningar hur det ”ska” vara. De människorna kommer aldrig förstå, men heller aldrig kunna bli 100% lyckliga.
  Tindra mår bra oavsett om hon har separerade föräldrar eller inte, hon mår bra oavsett hur snabbt det kommer in en ny person eller vem hennes mamma väljer att leva med. Det som är väsentligt är att Tindra har två föräldrar som älskar henne gränslöst, att hon blir prioriterad och omhändertagen.
  Fortsätt vara du Linn, och går det åt helvete så fortsätt efter det med. Den som inte satsar kan heller aldrig vinna, och en dag kommer du stå med storvinsten❤️

  För fem år sedan var jag i din situation, 22 år , ensam med min lilla dotter. Hon var två år gammal och liknar Tindra på många sätt. Jag hann precis att flytta ut från hennes pappa innan jag kärade ner mig totalt i en kollega. Du ska veta att det blev total hysteri och olyckskorparna spådde hur allt skulle misslyckas. Jag fick höra det ena och andra om hur dålig jag var och människor hörde av sig till min ex och berättade att jag vart otrogen mot honom. Något som jag aldrig skulle komma på tanken att vara, vilket inte alls hjälpte relationen mellan oss.
  Jag bestämde mig för att bara strunta i alla och gå på min magkänsla, efter 6 mån bodde vi tillsammans och jag väntade vårt första barn tillsammans. Innan vår lilla kille hunnit fylla 2 år så hade han blivit storebror.
  Min dröm om att få barn tätt blev sann, mina tre älskade små ungar är födda inom loppet av fem år. Och de kommer alltid att ha varandra, de är syskon punkt slut (halva/plast/extra existerar inte i min värld). Såhär fem år senare så är jag så himla himla tacksam över att jag vågade stå upp för min egen lycka, för inte tusan hade jag vart lycklig om jag hade suttit och väntat på att bli tillåten av omgivningen att träffa en ny, att flytta ihop eller att få skaffa barn,
  Vi har bara ett liv, lets make it to a good one❤️