Mysa, sluta bråka och välja alkoholfritt – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Mysa, sluta bråka och välja alkoholfritt

Hej finisar!

Igår var vi ute på landet igen vilket var så, så mysigt! Vi hade en riktigt bra dag. Tog en prommis med Gabriels kusin Olivia, tittade på fåren igen och hade så mysigt!Vi var och hämtade potatis i hans farmors potatisland och tittade på bebis bilder på Gabbe! Jag hjälpte till att laga mat och så åt vi middag ihop. På kvällen när Gabriels pappa hade lagt sig satt vi nere vid sjön och badade badtunna helt ensamma, så galet himla mysigt, wow! Helt magisk kväll!

Gjorde även lite alkoholfria drinkar till mig och Gabbes kusin Olivia! Så himla gott verkligen! Väljer gärna alkoholfritt alltså, tycker det är godare och är inte en person som vill dricka så ofta, händer ibland men vill absolut inte bli full.

Dagen var så himla mysig och bra, haha. 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria piteå

  Ge å ta lyssna och ge tid för varann. För er handlar det nog mer om att ni behöver lära känna varann. För oss vare så. När vi lärt oss vart vi har varann bråkar vi nästan aldrig

 2. Ida

  Kommunicera är nyckeln. Det är så mycket lättare sagt än gjort, jag och min sambo har varit tillsammans i 9 år i år och vi kan fortfarande glömma bort att PRATA MED varandra, men det är SÅ viktigt. Vi är så olika och formulerar oss på olika sätt när vi pratar, så då är det lätt att det kan bli missförstånd och kan då istället bara börja bråka istället för att försöka förstå varandra. Men att ha tålamod, acceptera att man är olika, respektera varandras åsikter och vara villig att kompromissa är några tips jag kan komma med!

 3. Sofia jz

  Hur man slutar bråka, de första jag gjort är att ifrågasätta om vi bråkar pga att vi egentligen ungåts för mkt och kanske bara behöver göra något själv typ dra och träna mm. Oftast under sommaren umgås familjer dygnet runt och glömmer bort egentiden vilket ofta leder till bråk och skilsmässor. För man bråkar om saker som man egentligen inte är sur på men bara pga att man umgås mkt. Så bästa är att ta en promenad sedan prata ut.

 4. Sandra

  Vad är det ni bråkar om ? Prata istället. Red ut saker unnan det blir bråk. Vänta inte tills smp saker blir stora saker.