Stockholms weekend! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Stockholms weekend!

Hej finisar!

Onsdag till Torsdag åkte jag och Gabriel och bodde på hotell i Stockholm! Vi både på mitt favorit hotell , Hotel Friends! Älskar att bo så nära Mall of Scandinavia! Vi ville bara hemma iväg och mysa lite då vi har flyttkaos hemma och så ville vi shoppa! Ligger liksom 100 meter från Mall of Scandinavia!

 

Kan tipsa om denna Shopping deal dem har Klicka här för att komma till den! 795 kr för övernattning i dubbelrum för 2 personer och då ingår frukostbuffe! Sjukt bra pris enligt mig för ett så fint och lyxigt hotell dessutom! 

Vi överbakades med frukt och juice på rummet och såklart fotade vi i de stora runda fönstren. Gabriel var så imponerad! Sedan åt vi i restaurangen som låg högst upp på våning 25! Utsikt över hela Stockholm hade vi! Jag satt och såg massor av flygplan som landade och startade genom fönstret och så såg vi 2 luftballonger! Maten var helt fantastiskt för att inte tala om ” Vit choklad kaka med rabarber kompott”, wow!

På torsdagen vaknade vi, åt frukostbuffé och tog ett bad tillsammans! Sedan shoppade vi hela dagen på Mall of Scandinavia En underbar dag!

 

Vill ni se inköpen och även resten av resan samt lite från flytten så kan ni kolla senaste vloggen HÄR.Min bara min!Godaste jag druckit! Alkoholfri lemonad mums!

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette

    Tack för tipset! Hur är det med parkeringar vid hotellet? Vad jobbar Gabriel med? Ska du flytta igen? Ha en fortsatt bra dag!