Ni är bäst! Nu behöver jag era röster – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Ni är bäst! Nu behöver jag era röster

Hej finisar!

Igår när jag var i Västerås och hade det trevlig med Lovisa, Gabbe, Olle och Alice så hade jag fått ett mejl att jag är en av finalisterna i Vi med barn Awards i kategorin ” Årets igenkänning”. ! Jag är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Har bloggat i 9 år, med dyslexi, med motgångar, med folk som inte trott på mig och nu är jag en av 3 finalister i kategorin, ” Årets igenkänning” så himla stort för mig!

Jag har 2 riktigt bra kandidater att tävla emot! Camilla som är 10 barns mamma och Malin Gabrielsson som är tillsammans med Jonas i JLC som har en halv miljon följare! Tror därför inte att jag har en minsta chans att vinna men samtidigt så har man kunnat nominera precis vem som helst till detta priset , folk med tusentals följare har med kunnat vinna så inget är omöjligt.

Dessutom så tycker jag de andra 2 tjejerna förtjänar priset dem med och skulle aldrig missunna någon! Är så glad och tacksam för att ni har tagit mig hit! Wow! Är super stolt över att de andra är s sjukt duktiga och inspirerande tjejer dem med.

 

Skulle ni vilja lägga en röst på mig hade det betytt ALLT för mig! Klicka sådana fall här. 

( Ligger inte så bra till nu så ni får gärna supporta lite)

Är med i kategorin längst ner. Sedan tycker jag ni ska rösta i den andra kategorierna med, är så duktiga tjejer som är med och alla förtjänar verkligen detta.

 

Känner mig så glad och tacksam över att ni ens tagit mig hit! Har mått sjukt dåligt i över ett års tid och alla suport, kärlek och allt ni har get mig har betytt så mycket, alla fina lyckönskningar till mig och Gabriel, alla fina DM:s på Instagram, alla pepp när jag får hat, alla som röstat på mig, tack, tack tack!

 

Jag har liksom börjat som en liten 12 åring som behövde lära sig stava och därför skaffade en blogg och nu är jag finalist till ett pris!

Har ibland känt, varför gör jag detta, varför öppnar jag upp mig så mycket av mitt liv, varför ? Detta är en så stor bekräftelse för mig att ni gillar det jag gör! Är så otaligt glad och tacksam, wow, wow, wow!  Sedan att kategorin handlar om just det. Dela med sig av både bra och dåliga stunder i livet, dela med sig av hur livet ser ut, det är ju precis det jag gör.. Lycka, att vara mamma, fördomar, gråt, besvikelse, kärleksproblem, panikångest, livet med barn! Min blogg är ju som en dagbok för mig!

 

Tack tack tack för allt ni gör! Inte bara tävlingen utan ALLT! Varje liten like, meddelande och allt! Love u! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.