En dag i Västerås – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

En dag i Västerås

Hej finisar!

Igår åkte jag och Gabriel till Västerås för att Träffa Lovisa, Olle och Alice! Det var en hemsk bilkö på vägen dit och blev så, så hungrig i bilen! Vi käkade lunch ihop och efter det gick vi och fikade på Espresso house!

Man skulle kunna göra en Tv-serie om oss, typ ” Livet som influenser” eller något liknande, haha. Jag och Lovisa skulle ju ta bilder och killarna skratta åt oss. Vi hade sjukt mysigt och kul tillsammans verkligen och Alice har blivit så stor!

Nästa vecka får vi bjuda över dem till oss när Tindra är hemma också. Längtar så efter att ses igen och efter Alice dop! Hur fina är de inte?Livet i en bild, haha!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.