En helt fantastisk och perfekt dag – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

En helt fantastisk och perfekt dag

Hej finisar!

Alltså ni har fått läsa i snart ett år om hur dåligt jag mår, hur mycket motgångar jag haft och allt sådant med ångest och Depp Det är så viktigt för mig att kunna vara öppen och ärlig med er på bloggen. På Instagram delar jag mest inspirerande ” fina bilder” men här på bloggen öppnar jag upp mig som en bok för er. Jag hoppas ni känner det och att jag vill vare genuin, öppen och ärlig!

Men hur som helst, nu äntligen kommer det bara glada inlägg! Är så otroligt lycklig, omges av så underbara vänner, umgås massor med min familj igen, har en pojkvän jag är så otroligt förälskad i, hans familj är så underbara. min älskade dotter är så himla glad och kärleksfull, i en riktigt bra period just nu när hon är glad, nyfiken och busig! ÄNTLIGEN efter ca ett år så är jag glad igen! Jag nuuuter!

 

Idag på Gabriels 22 års dag har vi varit i stadsparken med hans bror Max och flickvän Linda. Vi har lekt och busat så mycket och haft sjukt mysigt! Vi var först i stadsparken och gungade, åkte rutschkana, gungbräda osv. Sedan gick vi till Wadköping och köpte festis, Tindra var Såå nöjd, haha! Vi tittade i alla små husen, Sedan åkte vi ut med en båt till Stora holmen och åkte lilla Putte tåget, kollade på alla insekter i insekts huset, tittade på marsvin, grisar och kor, åkte karusell och tramp-bilar och hade så himla mysigt och kul!

Gabriel och hans storebror Max blir helt galna tillsammans, dem busar upp sig så mycket och Tindra älskar det. Perfekt när dem är så lekfulla för henne!

Sedan på kvällen var vi hos Gabriels mamma och åt middag med hans släkt som också var super mysigt! Känner oss så himla välkomna hos både hans mamma och pappa vilket betyder enormt mycket! Dem anstränger sig för Tindra med vilket värmer hela mitt hjärta.

Nu har Tindra lagt sig och jag och Gabriel ska kolla lite film och bara ta det lugnt ikväll! Denhär födelsedagen liknar nog inte många tidigare födelsedagar Gabbe har haft, hehe.

Åka fisken!Älskar bliden, hon gör samma min som mig typ med att titta ner i backen och le!Köra bil !Titta på grisarna som var lite för läskiga att klappa för Tindra.Glad tjej, observera att kaninis är med på ALLA bilder! Han ska med överallt.Gungbrräda va en favorit! Ser ni kaninis genom hålet?Åka kana med Gabbe! Hon var lite rädd först men nu vågade hon! När man får en festis av Max! Mamma får inte röra.Mina 2 favoriter Tror inte ni förstår hur glad jag är över att Gabriel direkt förstår att mot liv är ett liv med Tindra. Han är så himla fin mot henne! Spännade att åka tåget!Åka karusell på holmen var också kul!Vi 3  föralltid!Söta små marsvin! Nytt ord hon lärde sig idag är ” marsvin” Älskar när hon färgar om hon kan få hålla mig i handen! Är ju alltid jag som säger ” Tindra nu får du hålla handen” men idag kom hon fram själv och ville hålla mammas hand! Tror min tjej blir en liten raggarbrud kanske! Hon älskar bilar och traktorer!

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Åhh va härligt att de känns så bra för dig nu Linn- de förtjänar du. Att vara nykär är.underbart. Så många fina bilder på er alla. Kramis