Brorsans födelsedag – Tiingelinn

Tiingelinn

Brorsans födelsedag

Hej finisar!

Igår åkte vi ut till Frövi och firade min lillebror som fyllde 19 år igår! Tindras var på bushumör och kräpp runt och lekte i ett tält hela kvällen, haha! Vi hade så mysigt verkligen, jag , Tindra och Anton badade, sedan höll Gabbe och Tindra på och busade som vanligt, mamma, Sven , mormor och morfar samt Antons flickvän var där och vi hade en så mysig kväll!

Vi åt grillat som var så sjukt gott, sedan hade mamma bakat en så god jordgubbstårta med maräng och citronkräm, alltså mums! Älskar jordgubbar sååå mycket, hihi! Busiga tjejen i tältet med sin pippi klänning !Underbara tårtan! Tjejen som vänta på tårtan !Bad mys !

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.