Funnit så rätt – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Funnit så rätt

Hej finisar!

Igår sov ju jag och Tindra ute i Frövi hos min mamma och hade en så mysig dag med barnens dag och alla kaniner, traktorer och allt!

På kvällen kom Gabriel ut och vi gick hem till mormor och morfar för att titta på en ekorre i deras gran som vi dessutom såg, så kul, hihi! Sedan tittade vi lite på blommor i deras trädgård, satt på balkongen en stund och efter det gick vi hem till mamma och sven och åt grillat på balkongen med dem och min lillebror Anton. En så himla mysig kväll ute på landet.

Gabriel och Tindra har funnit varandra så bra vilket känns otroligt bra. Hon kallar han för ” Gabbe” och ” Galell” . Igår gick dem och hoppade, och busade hur mycket som helst tillsammans.

Idag ska Tindra sova hos min mamma och det skrev jag på ett sms till Gabbe och han ville typ inte det för han saknade Tindra och ville att hon skulle sova hos oss. Mitt hjärta smälter, det bevisar verkligen att jag funnit den rätta! Är så himla lycklig över Gabriel och att han verkligen tycker om min dotter, det betyder ju allt! Han fick mig i tårar alltså! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Vad kul att allt klickar så bra och även att allt går bra mellan tindra och Gabriel. Han känns väldigt seriös och mogen. Hejja er 🙂