Tiingelinn

Spinsell

Hej finisar!

 

I samarbete med Spinsell så vill jag tipsa er om deras sjukt roliga tävlings sida där ni kan vinna fina märkeskläder, inredningsprylar, elektronik, skönhet, smycken och massor av annat, det jag framför allt gillar är att de har massor av fina BARNARTIKLAR man kan tävla om. Det finns tex Newbie och Livly som man kan vinna från 2 kr st.

 

Spinsell är alltså en tävlingssajt. Du registrerar dig kostnadsfritt på sidan som tar ca 30 sekunder. När du har ett konto och är inne så kan du välja olika kategorier beroende på vad du vill tävla om. När du hittar en sak, tex en newbie body så kostar det från 2 kr för en biljett att tävla om den. Det är som att spela på ett chokladhjul liksom. Du kan köpa upp till 10 biljetter per omgång för större chans att vinna, men som ni vet handlar det ju om tur. Gissar att de flesta av er har testat spela på chokladhjul på tex Grönalund. Det är precis samma sak fast på internet. Det är hög vinstchans med vilket såklart gör det hela roligare. 

 

Jag tycker det är så kul och spännande att kunna tävla och fynda så fina saker som tex livly och newbie på ett roligt sätt. Jag blir alltid lika pirrig i magen varje gång man testar. Tänk vilket drömfynd att vinna en newbie kofta liksom.

 

Med min rabattkod TINGELINN ( Observera att det är med ett i i TINGELINN och inte 2 som mitt användarnamn på Instagram) så får ni 50 kr att testa tävla för inne hos Spinsell. Tänk om någon av er vinner hem newbie och livly sakerna via min kod, hade ju varit så himla kul!

 

Jag tyckte detta var så himla roligt. Berätta gärna vad ni tycker.

Klicka här för att komma direkt till spinsell.

 

Puss och kram!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Miranda

    Åh spinnsell e bäst ju!

    Vann Gant handdukar där för ett tag sen!!

    Så kul

    Mer sånt här 🙂