Tiingelinn

En helg med så mycket roligheter

Hej finisar!

Måste nog säga att jag har haft en av de bättre helgerna någonsin!

I fredags bar Tindra hos mamma och sov över enda till söndag. Hon hade det så kul ute i Frövi och tittade på kaniner , höns och hästar! Sedan hade hon badat i deras pool och när jag och Gabbe hämtade henne på söndagen satt hon och åt glass och var så nöjd, hehe.

I fredags när Tindra var hos mamma så kom min bästis Frida och hennes kille Emil över på middag hos mig och Gabbe. ( Vi bor inte tillsammans än men ni förstår vad jag menar). Jag lagade en av min och Fridas favorit rätter med kyckling, bladspenat, pesto och soltorkade tomater. Vi åt den alltid när vi båda va signar och ” bara” hade varandra, haha.

Vi firade att jag och Frida från och med nästa vecka är kollegor! Det känns så himla sjukt alltså! Jag och Frida har drömt om detta så himla länge! Sen vi lärde känna varandra tror jag. Frida kommer med att börja jobba på Redfellas där jag börjat som marknadsförings ansvarig men hon kommer jobba med lite andra saker. Så himla kul är så galet lycklig så ni fattar inte!

I lördags sen åkte jag, Gabbe och hans kompis Erik ut till hans pappas landställe igen! Är så mysigt att vara där, vill ju dit hela, hela tiden, haha. Den kvällen var hans brorsa och flickvän där, massor med släktingar och vänner och vi åt mat, badade badtunna, bada i sjön och hade en fin kväll.

Sedan igår åkte vi hem, hämtade Tindra och drog dit igen. Då var bara Gabbes pappa där samt hans bror och brorsas flickvän en stund. Då hade vi en jättemysig kväll, vi lekte med Tindra ute på gräset, hon fick bada med sina små armpuffar, äta lite tablettask, spela fotboll och busa! Det var fullt fokus på Tindra hela tiden, hon hade verkligen allas uppmärksamhet och man märker ju hur kul hon har sådär ute på landet!

Gabriel och hans pappa tog med henne så hon fick titta på fåren igen med, det älskar hon verkligen! Sedan hade vi med Tindras resesäng ut dit och sov över och det gick så himla bra det med. Älskar att se min dotter lycklig!

 

Mums, så mycket smultron där ute.

Ma LOVEHihi, tycker Gabriel är så snygg när han kör bil så kan inte låta bli att fota han lite, hehe!

Min älskling Älskar ossMatar fåren med Gabbe 

Puss

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tiingelinn

      Jag blev gravid som 18 och 19 år var jag när hon föddes! Jag och min dåvarande fästman och sambo hade varit tillsammans i 3,5 år och planerade vår dotter. Hon var så önskad. Man är inte ett barn när man är 19 år heller. Är nu mera 21 och bra mycket mognare än dig som sitter och trollar och är avundsjuk på mitt liv. Kramar till dig

  1. amelie

    Då blev det en helg utan Tindra, du somhar bölat för att vara ifrån henne. Men ska man sära på benen . Så går det inte ha henne hemma

    1. Sara

      Vilken hemsk kommentar. Du behöver inte uttrycka allt du tänker! Klart att Tindra ska få kvalitetstid med sin mormor? ?

    2. Linn

      Men för h*lvete bittra människa – sök ett jobb o skaffa dej ett liv! Sticker det så mkt i ögonen på dej att se Linn lycklig behöver du nog ta tag i dej själv. Så patetiskt!

    3. Sandra

      Oj! Avundsjuk eller? Jag hoppas och tror att du inte har egna barn iaf Amelie, verkar inte så på ditt beteende!….

    4. Emelie

      Asså allvarligt talat har du inget liv amelie?? Verkar vara sjukt avundsjuk som inte bara kan acceptera att hon är lycklig!!

    5. carina

      amelie: vd är det för fel på dig? Komma med såna kommentarer,jag är en lite äldre följare av den här bloggen,och jag blir då rent förskräckt att man kan skriva sån saker som du gör. Jag tycker du ska sluta läs den här bloggen,för uppenbarligen är du en mycket ensam och avundsjuk person.

      1. tiingelinn

        Amelie har skrivit hat på min blogg så länge jag kan minnas! För ca ett halvår sedan bad hon om ursäkt för allt men nu är hon tydligen igång och trollar igen. Tragisk människa❤️