Världens lyckligaste flickvän – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Världens lyckligaste flickvän

Hej finisar!

Här kommer ju då inlägget som ni alla har väntat på. Varsågoda hänt extra, haha. Skämt och sido men Hänt extra gör alltid kärleks drama artiklar om mig! ALLTID. Men nu fick jag faktiskt artiklar om att jag va kär och lycklig, och det är precis vad jag är.

Jag har blivit så himla kär i denna kille som heter Gabriel. Han är en otroligt fin människa som jag bara föll plandask för kan man säga! Lite kärlek vid första ögonkastet.

För några dagar sedan var vi på fratelli och åt middag, så himla mysigt! När jag va ledsen här om dagen kommer han med en blombukett till mig, igår var vi hos Emil och Frida på middag, jag har även träffat massor av hans vänner och det känns jättebra verkligen.

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Miranda

  Finaste ni!!!! Sååå glad för din skull älskade Linn o underbart att han funkar bra med tindra.

 2. Marie Jakobsson

  Hej Linn
  Har följt dig på Unga Mammor❤️
  Du är en jättebra mamma till Tindra och det glädjer mig att du hittat en rar kille
  Jag vet hur det är med kolikbarn min förstfödde(han är 32år nu)hade kolik och det tar på krafterna både hos dig och Tindra
  Kram ifrån en gammal kvinna

 3. Lisse

  Va glad jag är gör din skull!🙌❤️ Ni ser jättefina ut tillsammans, att du är lycklig betyder allt för oss följare/läsare ☺️❤️ Grattis Linn!!❤️❤️❤️❤️