Tiingelinn

Syster på besök

Hej finisar!

 

Gud vad jag älskar sommaren! Den drar med dig så mycket roliga och mysiga saker. Här om dagen var min lillasyster och sov hos mig och Tindra. Vi hade jättemysigt verkligen. På morgonen gick vi och käkade sallad på Redfellas och drack såklart vår älskade jordgubb och äpple juice! Mums, sååå god! Tindra käkade pannkakor.

Sedan åkte vi ut till Frövi och badade i mammas pool. Tindra badade massor i sin lilla plaskpool med. Så nöjd. Hon kallar den för badhus, Såå söt så man dör ju!

Idag får jag längta tillbaka till denna dagen för nu är Tindra hos Marcus till torsdag. Åh saknar henne redan! Men ska iaf iväg och Träffa Frida om en stund som ska bli mysigt!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Hur stor är Tindra nu? 🙂
    Min son är född 3/9, alltså dagen innan Tindra och utifrån vad jag sett som du lagt upp har de varit ganska lika i sotrlek under första året. På 18 mån kontrollen var Alvin 82 cm och 10.1 kg. ? kul att du och Markus har hittat varandra på ett bra sätt nu ett tag efter ert uppbrott och även om ni inte lever ihop längre så verkar ni vara toppenföräldrar och Tindra kommer garanterat få en jättefin uppväxt ??❤️

  2. Eva

    Åhh va mysigt.med lite syskonmys tillsammans med lilla Tindra?. Att bada i poolen är.ju ett extra plus ?. Nu får du försöka ha mkt att göra så att dagarna går snabbt tills Tindra kommer hem till dig igen❤.. samtidigt så har hon ju världens bästa pappa ?. Som oxå längtar efter henne. Ta hand om dig Linn❤❤