Tiingelinn

Nya sommar rutiner för Tindra

Hej finisar!

Åh, det känns så himla jobbigt på något sätt. Igår planerade jag och Marcus sommaren för Tindra. Vi kommer nu under sommaren ha henne längre perioder i taget vilket också betyder att hon kommer vara borta från mig längre perioder. Jag känner mig inte alls redo för detta men hoppas att Tindra kommer göra det.

Vi kommer att ha en vecka i taget vilket känns så länge för mig! Men jag hoppas att jag kommer kunna få komma över någon dag lite då och då/ mötas i en lekpark eller liknade för kommer inte klara detta annars.

Marcus ska även åka på en semester i nästan 2 veckor och då ska hon vara hos mig. Shiiit 2 veckor är Såå länge. Jag skulle aldrig kunna åka bort från Tindra så länge. Max max en vecka känner jag. Men det kommer nog gå jättebra.

Nu ska jag ta och städa min lägenhet. sedan ska jag på en körlektion på körskolan och efter det kommer mormor och morfar och ska hjälpa mig med en rullgardin på Tindras rum. 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vicky

    Första gången jag var borta länge från mitt barn var under förlossning och bb tid. Snacka om att jag kände mig som den sämsta mamman, ångest och saknaden var så.otroligt stor. Grät när jag fick träffa henne sedan.
    Så förstår dig verkligen. Nu är det ju lite annat men åh förstår själva känslan liksom.
    Säger som ovan hitta på saker kanske rensa hemma bland sånt man lägger på hyllan annars. Sen kramas i massor.

  2. Eva

    Förstår att de måste kännas länge att vara utan Tindra en vecka,MEN du får försöka jobba lite extra då eller göra ” tråkiga ” fast nödvändiga saker när Tindra är med Marcus och sen njuta av henne när du har henne. Skönt för dig att du kommer få ha henne under 2 veckor den-1 mysigt. Skönt att ni ändå löser de hela på ett så bra sätt som möjligt för lilla prinsessan. Ha nu en trevlig helg. Kramis ifrån Nässjö ❤❤❤

  3. Vanja Leksell

    Förstår precis din känsla!
    Flickornas pappa har dom varannan helg. Minns hur brutalt jobbigt det var när han under sin semester förra året ville ha freya en hel vecka. Även om jag fortfarande hade Saga hos mig (hon helammades fortfarande så hon fick inte åka med till honom så länge) så kände jag mig helt tom ?

    1. tiingelinn

      Åh jag förstår det! Det är så himla jobbigt! Känner mig så ensam redan och Tindra åkte idag och ska vara bort 4 dagar. Hur kör ni nu? <3