En sjuk händelse som hänt mig – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Annons

En sjuk händelse som hänt mig

Hej finisar!

 

Tänkte berätta om en sjuk händelse som hänt mig för några månader sedan jag fortfarande kan må smått dåligt över.

Jag var inne i 3 butiken för att köpa nya hörlurar vilket är det dummaste jag gjort, gick dit för jag har abonnemang hos 3 men ångrar mer än allt att jag inte gick in och köpte dem hos Telenor eller Telia istället.

Det började med att en säljare lyckades kränga på mig en iPad. Han såg att jag köpte till massor med extra surf hela tiden och genom att ta paddan skulle mitt abonnemang bli billigare. Jag skulle alltså betala mindre i månaden än jag gjort nu för bara telefonen med en iPad också.

Efteråt började säljaren kontakta mig och säga att jag var tvungen att komma in i butiken och fixa något med spaden Han ringde flera gånger i veckan och tjatade och var skitjobbigt. Sedan börja han säga att han kunde komma hem till mig själv och fixa det. Jag ignorerade honom bara. Han ringde från sitt privata nummer med, och skulle jag gå in i butiken var jag tvungen att komma när just han jobbade.

Sen går jag in och ser att jag betalar 2 dubbla abonnemang så känner mig helt blåst! Ringer upp 3 butiken och såklart svarar han och ser att något blivit fel och ska ta bort så det bara blir ett abonnemang och jag ska få tillbaka pengarna för de 3 månader jag betalt dubbelt. Men så säger han att han då måste binda upp mig i 12 månader. Jag protesterar och säger att isf är det 3 månader från när det började, jag kan ju inte rå för att han gjort fel. Tecknade abonnemanget för 3 månader sedan och tänker liksom inte ha det 3 månader extra…

Han blir galen och börjar skrika på mig i telefonen, allt är mitt fel som inte låtit han komma hem och titta på spaden, som inte har något med saken och göra. Jag blir ledsen och lägger på. Sedan ringer en kollega till han upp plus att jag får prata med hans chef för hans beteende.

 

Men slutar tillslut med att jag får betala dubbelt 2 månader till…., och sedan få några månader gratis. Jag ville inte det men orkade inte bråka.

 

Men jag säger det, lita inte på försäljare och särskilt inte 3 butiken i Örebro för dem är sjukt otrevliga där! Usch! Sedan att personalen verkligen försökte ragga och bjuda hem sig själv gör de bara värre.

Usch!

 

Puss och kram på er

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Men va? Ringer försäljaren till dig och säger att han ska komma hem till dig? Och från sin privata mobil dessutom. Jag hade känt mig grundlurad och trakasserad. Hade hotat med att polisanmäla och krävt att chefen vidtagit åtgärder om hur deras anställda uppgör sig mot kunder. Hade dessutom försökt att häva köpet. Det är ju inte alls vad du blev lovad från första början.

  2. Matilda

    Usch så obehagligt. Jag har också bara dåliga erfarenheter från 3. Inte på samma sätt som dig tack o lov, men med personal som vet noll om service. Har inte haft 3 sen dess och kommer aldrig ha igen. Min telefon gick sönder och jag fick lämna in den. Sen sa de att den var klar och jag åkte för att hämta den, men den var inte alls klar. Fick en lånetelefon och när jag kom hem fungerade inte laddaren. Åkte tillbaka igen men de hade ingen annan telefon att låna ut. Ingen ursäkt eller någonting. Åkte 4 ggr T&r, en resa som tog 45 min enkel väg. Personalen bemötte mig som att det var mitt fel att de gjort fel. Usch. Har halebop nu och Telia har alltid gett superbra service och fixat allt snabbare än jag förväntat mig vid problem. Rekommenderar!

Annons