Fantastisk hudvård! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Fantastisk hudvård!

Hej finisar!

Detta inlägg är i samarbete med Dermosil.

Jag har ju tipsat om deras produkter tidigare och idag vill jag tipsa om deras serie E-vitamin. Det är en serie med både ansiktsprodukter och hudvård för kroppen.

Rabattkoden ” Linn15″ ger er 15% rabatt på just serie E- vitamin. 

 

Serien vitamin E är en serie som återfuktar massor vilket alla hudtyper behöver. Jag har tex fet-hy och får lätt finnar och acne, denna passar mig jättebra. Har använt produkterna i en månad nu och mitt ansikte är nästan helt fritt från finnar. Denna serie med just e vitamin saktar ner hudens åldrande, vilket såklart med är bra.

Man ska gärna börja använda sådana produkter tidigt i livet. Ta hand om sin hy så den mår bra längre!

En produkt jag inte har med på mina bilder här, men som också är underbar är deras Deo! Har just nu en deo från en annan serie hos Dermosil men nästa gång kommer jag köpa denna då jag älskar doften på denna serien. Dessa dofta<r verkligen godis, och typ melon. Men i alla fall, Dermosils deo är de bästa som finns, jag luktar seriöst aldrig svett när jag har dessa, dem är sjukt bra!

Skriver lite mer under bilderna om produkterna.

Här håller jag i duschtvålen. Den doftar sååå gott. Använder den alltid när jag duschar och fått höra av så många att jag luktar så gott, haha. Sedan är den så billig och i stor flaska med pump! ÄLSKAR! Räcker så mycket längre då. Sedan har Dermosil så bra priser. 

Här har vi allt jag använder till ansiktet.

Ansiktsvatten är något jag inte kan leva utan. Efter att man tvättat bort sitt smink, tar man denna som fuktar upp och får bort de sista sminkresterna som inte hunnit försvinna. Ansiktet blir helt lent.

Efter ansiktsvattnet tar man serumet som står längst ut till höger i bilden. Det är verkligen den produkten som gör allt. Återfuktar och tränger in på djupet i hyn. Riktigt bra. Jag tar bara en liten droppe.

Sedan har vi ansiktskrämen som man smörjer in i ansiktet efteråt som en vanlig ansiktskräm.

Den liggande produkten på bilden är ansiktsmask. Det brukar jag ta på kvällen och lyxa lite med. När man tvättar av den blir man helt babylen. Så skönt och kylande på ansiktet efter en dag med smink.

Här är kropps produkterna.

En handtvål, bodylotion, handkräm och duschtvål. Alla dessa tror jag att ni vet hur man använder.

Doften är helt magisk och man blir så himla mjuk och len! Sedan är det så snyggt att ha dessa stå framme i badrummet enligt mig, hihi. 

Glöm nu inte rabattkoden ” Linn15″ som ger er 25 % rabatt på alla produkter från vitamin E!

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. johanna mikaelsson

  Tänkte det när jag såg bilden på din instagram, så sjukt snyggt med alla dessa matchande produkter. Kanske ska unna mig inför sommaren =)

  1. tiingelinn
   tiingelinn

   Men åh tack! Ja dem är himla snygga, doftar sjukt gottoch har himla bra pris om man jämför med mycket annat. <3