Bloggevent och ny kompis – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Bloggevent och ny kompis

Hej finisar!

Wow igår blev det en riktigt varm och härlig dag! Nästan för varm men tänker INTE vara den som klagar på sommar och sol!

Jag och Tindra tåg tåget från Örebro klockan 9 för att åka på event i Stockholm med Weleda!

I Västerås träffade vi Lovisa och hennes lilla Alice på 2 månader, såååååå liten o sött, på tåget! Vi klickade direkt och hängde ihop hela dagen. Vi försökte beställa Uber men det gick inte när man hade 2 barnvagnar och 2 små barn med sig tyvärr. Men vi lyckades ta oss till spårvagnen och åkte spårvagn med barnen. gick faktiskt himla bra ändå, haha!

Eventet var jättefint verkligen! Fin mat och så fick alla små söta kransar av blommor, det gjorde ju hur mycket som helst, var bara för gulligt! Helt kär i blommor som ni vet. Eventet var i ett växthus så himla fint men himla varmt, haha!

Det enda som var mindre kul var tågresen hem som var kaos! Var ett jättegammalt tåg och det var omöjligt att få på sin vagn utan hjälp att bära med typ en halv meter glipa mellan perrongen och tåget och sedan trappa rakt upp. Fanns ingenstans att ställa vagnarna heller så vi fick göra om inne i tåget, haha.

Sedan fanns det ingen luftkonditionering så jag fick låta Tindra sitta i blöja för att inte bli för varm, shit vad varmt det var gud! Sen i Västerås gick tåget sönder så vi fick byta tåg och greja, haha! Ibland önskar jag faktiskt att jag bodde i Stockholm för alla mysiga event osv.

 

 Jag och superfina Lovisa med satt vackra modell utseende! Utslagen tjej efter event.Hur gulligt med kransarna?Kontrasten på mini bebis och min stora tjej, hihi.Promenad ute på djurgården. Fina maten och dukningen! Vi befann oss o Rosendahls trädgård.

Goa ungar överallt. Glad tjej på event! 

Tindra var fantastiskt duktig hela dagen! Shit idag måste jag få skryta, så mycket tågresande i flera flera timmar, sitta stilla i vagn, åka spårvagn, vara på event, så galet duktig tjej, wow är så stolt.En liten Alice som ler, jag dööör!

Tågresande tjej som busar!

 

Puss och kram finisar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.