Tiingelinn

Ett bra beslut för att må bättre.

Hej finisar!

Jag har alltid varit en tjej som inte är så populär. Jag var pluggisen i skolan, jag har alltid haft ca 3 vänner som varit mina bästa vänner och hällt mig till dem. Har varit extremt blyg som liten och alltid varit rädd för att någon ska bli arg eller tycka illa om mig.

Nu på senare år har jag verkligen slutat vara blyg helt och hållet, är framåt och social, dock har det förändrats sjukt mycket med vänner. Det är så många som vill vara min vän. Till och med de som var populära i högstadiet och aldrig ens skulle prata med mig villl börja umgås nu och beter sig som att vi är nära vänner för vi gått på samma skola.

Jag är en extremt mjuk och varm person som vill finnas för alla, vill kunna umgås med alla och villl kunna hinna med allt och vara alla till lags. Jag känner en stress och panik över att inte kunna det. Men nu har jag börjat sålla bland mina vänner. Sortera bort dem som jag faktiskt inte mår bra av och dem som faktiskt inte finns där för mig.

Kommer liksom fortfarande vara trevlig och kunna prata med dessa personer och umgås, för finns sjukt många människor jag tycker om på så sätt men de människor jag verkligen kommer finnas där för är dem som gör det samma för mig. Inte dem som bara är nyfikna om man träffar någon kille, om man ska göra något mer i tv, om man ska lägga upp saker tillsammans på Instagram osv. Även de som bara vill umgås och bryr sig när man mår bra. En äkta vän för mig är en person man kan bolla saker med både om man ska göra något kul men även om det handlar om något tråkigt. Någon som finns där när tårarna rinner, som skulle göra allt för än, som orkar lyssna när man har varit med om något jobbigt och som finns där.

Dessa personer kommer jag göra det samma för. Jag har inte tid att sitta och hjälpa alla andra hela tiden som inte alls skulle ställa upp tillbaka för mig. Jag har börjat prioritera från och med idag. Ska även rensa min Snapchat, varför ska jag sitta och snapa med personer som inte bryr sig ett dyft om mig tillexempel? Meningslöst. Finns många jag skulle göra allt för men som inte skulle ge allt tillbaka och nej då är inte dem människor jag kommer att prioritera. Tycker såklart fortfarande om dem och att det är fina människor osv men kommer liksom inte lägga energi på dem på samma sätt.

Känns så meningslöst att sitta och snapa med folk man vet inte bryr sig om än. Eller vad säger ni?

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Bra skrivet Linn- man orkar inte ”enkeltkörning” hela tiden. Du är nog en alldeles för snäll och omtänksam tjej som ställt upp alldeles för mkt för andra för att sen märka att de inte alltid är ömsesidigt. Jag har gjort precis likadant- ställt upp i ur och skur och sällan upplevt att ändra funnits sär.lika mkt tillbaka. Äkta vänner finns oavsett hur man mår. Jag har oxå rensat ut ” falska” vänner. Ta nu hand om dig finaste du. Kramis till dig och lilla Tindra ❤❤