Tiingelinn

En så himla bra och perfekt dag

Hej finisar!

Vilken dag igår alltså!

Kaos morgon som jag skrev i tidigare inlägg men slutade så himla perfekt verkligen!

Marcus hämtade upp mig och vi åkte mot Stockholm för mitt möte med Loppi som för övrigt kändes kanon. Vi lunchade på loppis innegård och salladen var helt gudomlig som vi åt! Tycker inte man ska begränsa sig här i livet, hade med Tindra på mötet och det gick kanon, mitt lilla charmtroll!

Efter mötet ville vi hitta på något i Stockholm när vi ändå var där och vädret var gudomligt så vi åkte till Skansen vilket var det bästa beslutet någonsin! Alltså Tindra var så lycklig så jag inte finner ord. Hon var så glad och skrattade hela tiden!

Gick runt och pekade på alla djur och sa vad de hette samt hur de låter. Hon är ju helt galen i kaniner som ni kanske vet så vi stod vid kaninerna säkert en timme, vi tittade på dem både ute och inne. Sedan såg vi sälar när de blev matade och var busiga så Tindra satt och skrattade och rippade bada, plaska! Hon är för go våran lilla trollunge.

Hon sprang runt och när vi kom fram till djuren så ville hon bli buren och se närmare. Stora söta bästa Tindra! Kan nog varit hennes bästa dag i livet, hihi! Hon somnade på 2 minuter när vi satt oss i bilen, haha!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.