Min helg – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Annons

Min helg

Hej finisar!

Denhär helgen har gått som himla snabbt verkligen! Jag har hängt med Frida, hängt med Wilma, träffat Josefine och Fixat fransarna, hängt med Marcus och Tindra… sen så har jag städat hela min lägenhet ordentligt. Städar hela tiden men denna gång riktigt, riktigt fint! I trosdags var min vän Amanda här och hon hjälpte mig att organisera och fixa, hon är för underbar hon!

 

Sen så har det blivit många fruktat eftersom att det varit så tokigt väder har dem fått ätits inne och inte på typ en balkong, men men!  Har även åkt på värsta hemska nackspärren, så tråkigt, hällt i sig nu är det 3:e dagen men är mycket bättre idag än igår så hoppas verkligen på en vändning.

 

Det är min helg denna veckan. Idag är planen att mysa med Frida och jag ska övertala henne att spela in en grej till youtube! 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons