Tiingelinn

Snart får jag lägga ner

Hej fina ni!

Ligger här igen.. o undrar vad jag gör för att dra åt mig allt skit! Vad tusan jag än gör så är ju folk på mig. Blir drama om allt.

Jag mår psykiskt dåligt. Säger inte att det är synd om mig. Förklarar bara att jag mår sjukt dåligt pga ångest och panikattacker.

Vad jag än gör ska jag få så himla mycket hat. Pga andra. Råkade skriva dagis och folk blir galna. Jag försöker verkligen träna in förskola men när jag är stressas blir det dagis av bara farten ibland. Menar inget illa med det men visst ska lära mig att säga rätt.

Men att få en hatstorm pga det kanske jag tycker är lite sjukt.

Sedan har väl ingen missat att jag publicerade en bild.. i underkläder där min rumpa syns! Har gjort exakt samma förut i bikini utan en enda reaktion. Jag la upp bilden i syfte att jag tycker de är så galet fel att man som mamma inte borde, dehär med att man är en dålig förebild för att ens rumpa synts på instagram jag menar realy?

Shit vilken uppståndelse, jag var förändrad som människa, jag var omogen, en dålig förebild, min lilla rumpa va inte såg in som jag trodde, de va de ensa och det andra. Kommentarerna sårade ur.. pga en liten rumpa på en liten mamma.

Sedan blir det någon debatt om smala och tjocka. Vad kom det ifrån? Det handlade om mammor.. oavsett om dem är smala eller tjocka. Men iaf hade folk spårat ur och detta delas på sociala medier och självklart får jag ta skiten.

Folk anklagar mig till kroppshets. Hur kan jag hetsa folk med kroppshets av att dela en bild på hur jag ser ut. Alla mammor ser olika ut. Oavsett om de gäller längd, brädd, hårfärg , ögonfärg osv.

Fått helt galna påhopp och till och mes hot pga detta. Kan man snälla bara få bara.

Stör man sig på min personlighet, på mig, på min instagram, på min smala kropp, på att min rumpa sundes i underkläder istället för bikini.. eller vad det nu kan vara. Kan man bara skratta för sig själv, avfölja och gå visare? Vad är det som är så svårt.

Jag tappar snart bort mig själv för känns som ingeting är okej längre, vad jag än gör. Blir så trött på detta att jag helt seriöst överväger att sluta med sociala medier grejen. Det tar på mitt psyke.

Vad man än gör hur kan ett ord vara så fel, hur kan en liten rumpa skapa sånt drama?

Det känns som människor inte fattar att jag är en människa jag med. Jag har känslor. Sjukt starka sådana. Jag blir sårad. Jag blir kär, jag är glad. Förstår folk det.

Puss och godnatt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Felicia Karlsson

    Fan, vad stark du är! <3
    Du är nog inte ensam om att gå igenom detta, detta har inte hänt mig men jag kan tro att det är jävligt jobbigt att folk inte har nåt bättre för sig än att hoppa på folk som bara är sig själva!

    Du är min förebild! <3

    Kämpa på och tänk på din underbara familj och dina underbara vänner som älskar dig och stöttar dig.
    Tänk på oss läsare som stöttar dig!

    Du är bäst, älskar dig! <3

  2. Alexandra A

    Du är så himla fin! Jag hoppas verkligen att du inte slutar med sociala medier, för du är verkligen värd att följa! Älskar din stil och hur ärlig du är. Jag vet hur lätt det är att ta åt sig, men försök verkligen at tinte bry dig! För de flesta är bara avundsjuka. På dig, på ditt liv, på din dotter. Att visa så mycket av sitt liv är inte lätt men jag hoppas verkligen du fortsätter. Kram!

  3. Viola

    Men jisses, det är väl ändå bara en rumpa? Vi har väl alla en och den ser ju likadan ut i bikini som i trosa eller hur? Hur kan man ens bli upprörd över din bild, det är ju bara…. Så styrkekramar till dig och må bättre <3

  4. Elin

    Det heter dagis?? Vem är de som påstår att man ska säga förskola de är ju = förskoleklass klassen innan 1an i skolan de innan förskoleklass heter dagis

  5. Anna köhler

    Förstår dig helt jag blir påhoppad då o då på bloggen o instagram så jag har stängt kommentarsfältet på bloggen
    Klart du inte ska lägga ner för idioterna är det dem vill vinna över dig låt dem inte göra det

  6. S

    Blir så irriterad på människor. Såklart du ska få synas, visa upp dig och höras även om du är smal. Du har aldrig förminskat större eller sagt något sådant. All kärlek till dig.

  7. Gina

    Är inte en direkt smal person själv men förstår mig inte på den här vridningen som blivit. Tycker nästan den som ”vred” det låter lite bitter just nu och det är taskigt att det går ut över dig. Och dagis och förskola, vad spelar det egentligen för roll?? Är det inte tillräckligt ”fint” för vissa om man råkar säga dagis eller? Nä, förstår om du funderar på att sluta med sociala medier men, även om det är svårt, låt inte andra bestämma det med deras hackande.

  8. Anna

    Hej! Tycker sjukt mycket om dig! Även om jag är äldre mamma så e du en förebild. Håller på att gå ifrån min sons pappa o de e djävulsk tufft, du gör min dag bättre o jag håller på att pröva kläder jag inte kunnat ha på 10 år, en klädstil jag gillar. Du inspirerar mig så mycket o blir så ledsen att folk behandlar dig såhär. Du inspirerar med kläder, fotografering o viktigast av allt…att du är en bra mamma o att alla mammor e olika men lika mycket värda. Älskar dina fruktfat, försöker äta mera frukt tillsammans med min son, inspiration är du! Kanske jag låter som en tokig mamma, men vill bara berätta för dig va du betyder o gör stor skillnad för mig. Du skriver ofta att alla mammor är lika mycket värda hur man än ser ut, du får mig att gilla min kropp att acceptera den för hur den ser ut.

  9. Linda

    Asså de är verkligen så sjukt att de finns människor som stör sig så mycket på just din fina rumpa, att man skriver fel osv.
    Man är ju inte mer än människa.
    Vem som helst skriver fel, finns otroligt många andra som visar betydligt mer än rumpor som är mammor osv. Världen är så sjuk. Men försök å inte ta åt dig skiten! För du är otroligt fin Linn.
    Hoppas verkligen inte att du slutar med sociala medier. ❤❤❤

  10. Katharina

    Försök och stå på dig! Jag förstår inte hur folk orka lägga negativ energi på andra. Så meningslöst! Är mamma själv till 3 och säger även dagis ibland också det sitter i sen gammalt ❣

  11. Sara

    Folk är ju inte riktigt kloka! Vill man inte se någon annans kropp ska man nog inte sitta och kolla på social medier och man bör definitivt inte gå till stranden i sommar, då lär man bli sjukt provocerad av alla som visar upp sin kropp. Och att du får påhopp för att du säger dagis är helt sjukt, jag råkar också säga dagis titt som tätt för det HETTE faktiskt så när jag växte upp. Jag menar absolut inget illa eller nedvärderande när jag råkar säga dagis men det verkar som att det generellt är väldigt lätt att säga något som gör folk kränkta nuförtiden. Plus att det säger bra mycket mer om de som gör påhopp än vad det gör om dig som i all hast slänger ur dig det ordet som det kallats så himla länge. Jag tycker i alla fall att du verkar vara en bra person oavsett om du lägger upp en bild på din rumpa eller råkar säga/skriva ’dagis’.