En mysig dag med favoriter – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Annons

En mysig dag med favoriter

Hej finisar!

Igår var en himla bra idag! Jag var på strålande humör, jobbade på, allt bara flöt på tills n början, Wilma, jag och Frida åt sushi och sedan hämtade vi Tindra på förskolan som var super mysig och hon fick rita och greja. Så himla bra och mysig dag!

Idag däremot har jag typ största ångesten någonsin känns det som. Allt vänder sig emot mig, vill bara ligga i sängen och inte göra ett skit men jag kämpar på far har massor att göra.. som alltid!

Nu ska vi äta lite lunch och sedan jobba vidare innan Tindra ska hämtas på förskolan. 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenii

    Hej! ville bara tala om att jag älskar dina youtube videos! Började kolla på några äldre vloggar men märkte idag att dina äldre vloggar är låsta vilket är så tråkigt!! Hade verkligen sett fram emot ett vlogg maraton haha 🙂 hoppas att du någon gång känner dig bekväm med att låsa upp dem igen trots att t.ex marcus är med i dem, för dina sommarvloggar var så himla mysiga 🙂 Ha en fin kväll finis!

Annons