Varför ville jag skaffa barn så tidigt – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Varför ville jag skaffa barn så tidigt

 

Hej finisar, hoppas allt är bra med er!

Jag får nog dagligen frågan om hur det är att vara en ung mamma. Det är svårt att svara på för jag vet ju inte hur det är att vara en ” äldre” mamma.

Jag har alltid velat ha barn i ung ålder. Har alltid varit otroligt barnkär hela mitt liv. Älskat att vara bland barn, hållit i barngrupper med dans och sång, varit på min mammas jobb och hjälpt till med barnen och så vidare. När jag var typ 12 år så sa jag att jag ville ha barn innan jag var 18 år, så blev det inte riktigt och det är jag glad över faktiskt för hade nog inte klarat det.

Jag vet inte varför jag så gärna velat ha barn ungt. Tror det är att jag så gärna vill ha ett barn, något att leva för, något att ta hand om osv. Jag har aldrig varit en fest person, jag är ingen person som vill vandra i berg eller göra resor man inte kan ha barn med sig på, de resor jag vill göra är typ solsemester med pool och god mat och det är ju perfekt med barn.

Sedan har jag alltid velat ha det mysiga men inte så glamorösa familjelivet. Åka till Astrid Lindgrens värld, Kolmården, göra massor med barnaktiviteter, åka till badhuset, ja men allt sånt lockar mig mer än konserter och festivaler.

Sedan så är jag en sjuk sällskaplig person. Jag vill liksom leva i en familj. Ha en man som kommer hem från jobbet som man kan laga mat till, som man kan dela allt med och så vidare. Det har jag ju inte nu som ni vet men jag hoppas på att han dyker in i mitt liv snart.

Jag vill leva ett familjeliv liksom. Det är liksom drömmen och målet i mitt liv. Sedan det här med att barn begränsar en så mycket tycker jag är ren bullshit. Det beror helt på vad man gör det till. Tindras ankomst har gjort mig så mycket mer social. Det är inte mycket saker man inte kan göra med barn, det är väl festa och sånt och det kan jag ju just nu göra när hon är hos sin pappa, inte för att det är något som händer alls ofta för det är inte min grej riktigt. Är man tillsammans kan man väl få barnvakt om man vill ut någon gång. Mem mamma livet riktar sig såklart inte till dem som gillar o festa o ha party.

Jag tycker livet har fått en helt annan mening sedan Tindra kom. Det skrämmer så många att ha barn men jag förstår inte varför alls. Det är så fantastiskt. Jag känner inte att jag gått miste om något alls. Vet inte vad jag skulle ha för liv utan Tindra, hon är allt för mig.

Något jag tycker är viktigt är väl dock att i alla fall en av er i paret som skaffar ett planerat barn, oavsett ålder har en inkomst, att man vet att man kommer ha råd, någonstans att bo och kan ge barnet en bra uppväxt.

 

Tindra är det bästa som hänt i mitt liv! Jag älskar att vara en ung mamma och skulle inte byta ut detta liv mår något i hela världen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.