Perfekt för plånboken och för miljön – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Perfekt för plånboken och för miljön

Hej finisar!

 

Inlägget är i samarbete med Matsmart.se

Tycker verkligen detta är ett av de bästa samarbetena man kan ha! Att inspirera er till att både spara in pengar och tänka på miljön känns ju guld verkligen.

För er som inte vet vad Matsmart är så är det en hemsida som säljer massor av matvaror till jättebilligt priser. Det kan vara att de närmar sig bäst före datumet tillexempel. Jag handlar massor där och vet även att min mamma och en av mina bästa tjejkompisar gör det. Man kan göra sådana fynd. Finns allt ifrån tandkräm och rakhyvlar till godis, makaroner, barnmat, ja men allt!

Har även en rabattkod till er som är “tiingelinn”som ger er 50 kr rabatt vid köp över 350 kr. Kan säga att för de pengarna får ni hem hur mycket som helst, kolla bara in hur mycket jag har köpt. Hur bra med 50 kr rabatt när det redan är jättebilligt priser. Hur ofta är det rea på mat?

När man går på en vanlig matvara bitik och handlar känns det som att det kostar 600:- för en liten påse liksom. Tänkte visa er vad jag har köpt här nedan.

Massor av marabou kakor och ballerina och Singoalla! Tindra är glasen i ballerina haha.

Massor med godis och mina favorit lantchips 

Mitt bästa fynd! Massor med mer med smak av melon och persika! Jag är en riktig mer älskare! Har ett helt skåp fullt nu.

Min favorit läsk, lite drink juice och apelsinsaft. Den där saften i sådant juice paket hade de på förlossningen, sådan nostalgi. 

Sylt, makaroner, disktabletter och granola! 

Massor med kryddor! Dessa var galet billiga, vissa kostade 5 kr st. 

Puss och kram på er!

Ni som shoppar hos matsmart, snälla dela med er av era bästa fynd, så kul att höra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.