Tiingelinn

Övningskörning och massor av mys med släkt.

Hej finisar!

Igår åkte jag och Tindra ut till Frövi. Så himla mysig dag hade vi. Hon var hos min mormor och morfar medan jag och min pappa var ute och övningskörde några timmar. Sååå bra att få köra lite privat då jag bara kör på trafikskolan annars. Var himla kul med och märks att jag verkligen börjar bli bättre.

När vi kom hem så var vi över till min farmor och farfar. Vi fikade och Tindra var så sprallig och busig och sprang runt, runt och kröp under ett bord och hade sig.Världens sötaste lilla tjej!  Gick en promenad med henne så hon fick sova mitt med. Himla mysigt att vara ute och gå i Frövi, Helt annat mot hemma i stan. Gud vill hitta min dröm man och köpa ett hus lite utanför stan, kanske inte just Frövi men vill bo i hus och inte mitt i stan. Älskar dock min lägenhet massor men i framtiden…

På kvällen åt vi hemmagjord pizza hos min mormor och morfar och kollade på mello! Himla mysig dag verkligen. Tindra var så glad, sprallig och helt fantastisk hela dagen. Har verkligen njutit av att vara med henne.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.