Sparande är faktiskt himla viktigt. – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sparande är faktiskt himla viktigt.

Hej finisar!

 

Detta inlägg är i samarbete med Savr.com.

Jag kan verkligen varmt rekommendera sparade hos SAVR. Jag själv tycker det är himla viktigt att komma igång med ett sparande. Det finns himla mycket saker man kan spara till. För mig handlar det främst om sparande till Tindra, kontantinsats och pengar till en bil.

Att lägga bara någon hundralapp i månaden kan göra himla mycket. Tänker alltid på att Tindra en dag kommer bli vuxen och flytta hemifrån och då r det perfekt om jag har sparat undan pengar till henne som hon kommer få jättestor användning av som en start i vuxenlivet.

Det som är så bra med just SAVR är att det är så simpelt och enkelt, man tänker ju alltid att man ska ta tag i det där med sparande men så blir det aldrig av ändå.. Detta tar 3 min att fixa med bank ID och sedan sköter sig allting av sig självt.

Du väljer det belopp du vill ska dras i månaden och sedan rullar det bara på av sig självt, hur enkelt och smidigt som helst. Allting med fonder och sådant som tex inte jag kan eller är intresserad av att hålla på med fixar SAVR åt än.

Det är fritt att ta ut och sätta in pengar, det kostar liksom ingeting och de är lika säkra som de vanliga storbankerna.

Jag tycker verkligen detta är ett himla bra sätt att komma igång snabbt och enkelt och så perfekt att allt sköter sig själv. Gå in på SAVR och skapa ditt sparande om du har 3 min över, kanske är det någon resa du vill göra med familjen, eller till en kontantinsats, eller din drömbarnvagn..

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.