Roadtrip till Frövi – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Roadtrip till Frövi

Hej finisar!

Sitter just nu hemma hos min mamma för att jobba och skicka några fakturor medan Tindris är och leker med min mormor och morfar.

Vi åkte ut till Frövi igår för att mysa lite med familjen. Känner verkligen hur viktiga dem är för mig.

Min mamma klippte Tindras lugg igår, hehe. Så gulligt. Sedan lekte vi och bara hade mysigt.

Nu har hon fått åka pulka till mormor och morfar och varit och tittat på alla ” djur” i deras trädgård. Klappat på kaninen och varit så söt. Sedan har vi fikat med. Ska snart gå tillbaka till dem och leka. Men så skönt att kunna jobba lite medan de är med henne.

Tapeterna i min systers rum. Denna valde jag när jag bodde hemma. Känns så konstigt att sova i sitt ” flickrum” igen. Flyttade hemifrån när jag var 19 och nu är jag 21 så va inte så längesedan egentligen.

Tog Tindras lilla resväska och packade våra saker i. Så smidigt. Älskar den så fin och perfekt stor för att få plats med hennes och mina saker för en natt.

Den är på 50 % just nu. Ni kommer till den här.

Mammas glada tjej som älskar att leka utomhus.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.