Lekland med favoriterna – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Lekland med favoriterna

Hej finisar!

I lördags så var jag, Tindra och min killen jag tycker om på lekland. Vi åkte dit med Frida, hennes nya pojkvän och Holly. Sedan träffade vi även Fridas syster Emma och hennes son och man där. Så mysigt verkligen.

Efter en stund när de var och åt träffade vi även Alva, Luca och hennes nya! Som jag saknat Alva. Så mysigt att ses en stund där.

Helt galet hur mycket son kan hända egentligen. Träffade liksom jättemånga av mina närmaste där, så kul att se att mina vänner är lyckliga, och med barnen.

Efter leklandet gick vi lite på Marieberg och åt mat. Tindra sov i vagnen så var helt perfekt att få äta i lugn och ro. Sedan shoppade vi lite och åkte hemåt.

En riktigt mysig lördag.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Michaela

  Du tycker inte att du går lite fort fram… med tanke på att du nyss avslutat ett förhållande med ditt barns pappa? Sen sa väl du om jag inte minns helt fel.. att tindra inte skulle träffa någon du dejtar förens du vet att det är seriöst.

  1. tiingelinn
   tiingelinn

   Jag träffade denna killen av en slump. Har inte letat efter kärlek. Han dök upp i mitt liv och jag tycker otroligt mycket om honom. Ser något seriöst med honom och Tindra är det viktigaste för mig. Därför vill jag att de ska träffas för annars om de inte skulle funka mellan dem är det ju bortkastad tid för oss alla. Kram ❤️