Innan förskolan – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Innan förskolan

Hej finisar!

Igår morse vaknade jag och kände mig äntligen frisk! Tindra vaknade på natten som jag skrev igår och var väldigt gnällig och ängslig. Tror att hon drämmer mycket, är nog en fas kombinerat med allt som hänt i hennes liv med min och hennes pappas separation. Trots detta så kände jag mig så pigg. Himla skönt!

Vi vaknade tillsammans faktiskt. Jag har aldrig sam-sovit med Tindra sen hon var liten och ammade ( innan 6 månader) men inatt tog jag tillslut in henne till mig och vi låg och höll om varandra hela natten, asså skatten! Grät nätstan när jag vaknade, så mysigt. Dock inget vi ska ha på rutin. Men en gång kan man få sova hos mamma, och det var riktigt mysigt måste jag säga.

Jag vaknade före Tindra och låg och tittade på min lilla skatt och bara njöt! När hon vaknade läste vi en bok, åt frukost och sedan gick vi ut och lekte lite i snön innan förskolan.  Tänk vad stor hon faktiskt har blivit min lilla skattis!

Dagens schema ser ut såhär idag:

 

Träffa Frida och ha business möte.

Städa hela lägenheten.

Boka in nya samarbeten

Spela in en samarbete video

Spela in en frågestunds video till youtube

Lägga in tider på tempus ( förskoletider)

Göra ett schema för mitt jobb

In handla massor inför att jag imorgon fyller 21 år!

Det är planen det! Låter som en dag med mycket bestyr eller vad säger ni?

 

Puss ch kram på er!

Tindras overall

 

Min skattis! Försöker planera så jag ska ha henne så lite som möjligt på förskolan, vill vara hemma och leeeka! SÅ försöker jobba massor när hon inte är hos mig.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.