Åldesnoja nu igen – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Åldesnoja nu igen

 

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er!

 

Alltså nu kommer ni skratta åt mig igen, samma varje år men fy.., imorgon fyller jag 21 år! Den 25:e smäller det…. eller inte! Hade ju nästan hoppats på att jag var sjuk så jag slapp, nej jag skojar absolut inte men fy vill inte fylla 21, känns så gammalt.

Blir såhär varje år! Tycker inte ens jag ser ut att vara 21 år. Folk tror att jag och min snygga syster på bilden under är jämngamla och hon är född 02 och jag 98 så tippar på att vi både ser ut som 00, haha. Men de är bra antar jag, vem vill vara gammal.

Tänkte att jag skulle baka tårtor idag men är alldeles för mycket annat så blir att beställa trätor, ska ringa nu och kolla med Wasa, älskar det fiket, rekommenderas !

 

Fannys snygga jacka! ( 50 % rabatt)

 

Puss och kram från en 20 åring för sista dagen i livet som 20!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.