När kommer vändningen? – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

När kommer vändningen?

Hej finisar!

Ni som följer mig och läst min blogg vet att det varit extremt mycket som hänt senaste tiden. Jag känner själv att jag inte gör lika mycket vardagliga och personliga inlägg, pga att jag helt enkelt mått dåligt och vill inte sitta och beklaga mig i varje inlägg. Det har blivit mycket shoppingtips då det faktiskt är så att jag själv tycker sånt är jättekul, älskar att shoppa, älskar reor och mycket av det jag tipsar om köper jag själv osv, haha.

Men jag har äntligen börjat hitta mig själv och må bättre. Är glad och positiv igen, vill hitta på saker, umgås med vänner och ta tag i livet. Varit så pepp på att nu dra igång igen med roliga genuina inlägg med mig och Tindra, och massor av sånt skoj. Även kanske lite youtube nu trots allt, ni vill ju det och då känner jag att varför inte.

Äntligen känns det som det börjar luckra upp.

Problemet nu är att jag har blivit sjuk, legat sängliggandes flera dagar. Har feber som går upp och ner, kan vara helt borta en halv dag för att sedan vara uppe i 39 grader, Jag fryser och svettas och ja ni vet inte kul. Hostar så jag har ont både i ryggen och i bröstet.

På detta kommer det värsta, jag skrev ju igår o Tindras nattning och fick massor av tips. Igår sonande hon på 10 min. Så skönt tänkte jag. Men sedan har hon vaknat och gråtit flera gånger på natten, ena gången vid 9 sonade om på 30 min, sedan vid 1 somnade om på en timme, sedan vid 4 sonade om på 45 min.  Detta plus feber, ingen bra kombo. Satt och var super lugn och gungade henne i famnen, klappade henne på huvudet, strök med snutits och tillslut sonande hon ju varje gång.

Det som är skönt är att jag är rätt bra på att behålla lugnet när jag är med henne, tänker typ, var stark nu Linn, var en bra mamma, Tindra behöver dig och så går det bra. Men efteråt när jag går in till mig ligger jag med huvudet i kudden och gråter.

Får panik av tanken att jag är sjuk, att Tindra kommer vakna snart och att jag inte kommer orka leka och busa på det sättet vi brukar. Pga både feber som aldrig vill försvinna men även pga att jag är vaken hela nätterna, hinner bara somna så vaknar hon igen. Det påminner om tiden med koliken,. Minns knappt den tiden fast det var 3 hela månader. Nu har det varit såhär i 2 veckor med hennes sömn och jag får nytt hopp varje dag om att allt ska bli som vanligt med sömnen igen.

Så ja.., väldigt mycket motgångar just nu, men snart är jag frisk igen förhoppningsvis och då ska vi köra youtube, vi ska leka och busa och jag ska komma igång ordentligt med blogg och instagram igen.

 

 

 

 

Bebis Tindra

Bara några veckor gammal.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Skickar lite pepp 💕 Är så otroligt jobbigt när dom sover dåligt 😖 Min dotter blev precis ett år och börjar äntligen stabilisera sin sömn något