Sjukstuga – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sjukstuga

Hej finisar!

Inlägget är i samarbete med Hunkemöller!

Igår morse vaknade jag upp med feber! Inte kul vill jag lova. Varit så rastlös hela dagen.kommer nog vara det idag med. Bara ätit, sovit, och gosar runt i min nya morgonrock! Hatar att ha feber! Har i alla fall rensat ut lite kläder idag, bland annat bh:ar jag hade när jag var gravid som är helt förstora nu tyvärr, perfekt med lite nytt då såklart!

Här är min sjukt söta morgonrock från hunkemöller.

Mina favorit sockor/ tofflor! Har dessa i både rosa och grått! Så så fina!

 

Så himla fina underkläder! Med en lite mindre bh i mon storlek,. Dedär glitter grejen mes stenar kan man ta bort om man vill med. Är kanske lite väl porrigt för mig att ha på det, med tyckte underkläderna var så fina!

Blir samma sak idag, bara boosta med massor av festis, godis och annat så jag blir frisk!

 

Glöm inte spana in hunkemöllers vårnyheter!

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.