Frågor och svar igen. – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Frågor och svar igen.

Hej fina ni!

Här kommer lite nya frågor och svar:

 

Vad har Tindra för storlek på kläder?

Lite olika men mestadels 80 men har även börjat gå över till 86. Är så Ilka 86 blir ofta långt i benen men passar i övrigt bra. Börjat köpa lite i 92 med för finns såååå mycket finare kläder från den storleken.

Hur känns det att ni planerade Tindra och sedan separerade?

Denna fråga är lite lustig för är väl ingen skillnad på planerade barn och barn som kom som en överraskning, alltså, inom något. Känns som vissa dömmer att man skulle vara bättre föräldrar för att man planerade ett barn. Men hur som helst så förstår jag att det inte är illa menat.

Jag kan väl på sätt och vis känna ett misslyckande att hon inte får växa upp med sin mamma och pappa tillsammans men jag är övertygad om att Tindra kommer må bättre av att vi ä separerade än bor tillsammans med tanke på situationen. Jag ångar inte en sekund att vi skaffade henne trots att jag inte älskar henens pappa längre. Tindra är det bästa i livet, ångrar ingeting! Kommer älska henne mest i världen i hela mitt liv.

Vill du ha fler barn?

Ja men självklart! Barn är den störta drömmen i mitt liv! Dock kommer det dröja några år. Vill först och främst vara i ett förhållande, sedan vara tillsammans ett tag och verkligen känna dunder känslan att båda är Såå Såå bebis sugna. Sedan att Tindra blir blöjfri osv. Men självklart vill jag ha fler barn! Gärna 2 till.

Vart står du i abort frågan?

Jag tycker självklart man ska få göra abort. Det är upp till varje kvinna. Jag tycker dock att man får fatta sitt beslut direkt man fått reda på en graviditet och inte gå och vänta och vänta och vänta så livet i magen hinner utvecklas massor i onödan. Finns ju barn som överlevt efter vecka 21 tror jag det är och då känns det inte riktigt humant för mig.

Sedan vet jag inte om jag skulle klara av att göra en abort alls nu när jag har Tindra.

Har du börjat dricka alkohol? 

Ja, jag kan dricka alkohol ibland men inga stora mängder , har aldrig varit riktigt full och vaknat upp bakis någon gång, Handlar om kanske 3 cider som max. Har ett stort kontrollbehov så vill inte bli ur balans, men ja något glas kan jag dricka. Skulle dock inte dricka en droppe när jag var med Tindra, vill inte att hon ska känna lukten av alkohol ens. Hon kommer aldrig behöva se sin mamma full.

Har du Tinder?

Nej! Har inte det behovet alls. Dock tjatade en tjejkompis  på mig att skaffa det, haha. Så hade de typ 2 veckor. För någon slags bekräftelse tror jag, men det var absolut inget för mig. Känns som det är lite till för att ligga och jag vill inte träffa folk för att ha sex. Menar absolut inte att det är något fel med det men det är inte min grej.

Vad är det bästa med att vara en ung mamma?

Att man får spendera längre tid med sitt barn av sitt liv. Känner att varför vänta bara för att när man kan få uppleva det bästa i livet redan nu. Har man förutsättningar för att ta hand om ett barn så varför vänta om man vill ha barn?

När tycker du man är redo för att kaffe barn?

Helt ärligt aldrig! Har pratat så mycket om detta och det är så sant, man är aldrig någonsin redo för barn! Inte någon. Man blir redo när man får sitt barn, det är sant! Men om jag ska svara något så är det väl när båda parterna i förhållandet verkligen är sugna på bebis och man har förutsättningarna.

Är det dyrt med barn?

Alltså denhär frågan är så svår. För alla säger ju det men jag tycker inte det. Alltså ja en barnvagn kostar ca 10 000, kläder kostar, mat, babyskydd, bilstol, blöjor, klämmisar, filtar, ja men det är massor med saker man behöver, men man kan ju köpa allt förutom bilstol och babyskydd begagnat typ, och mat och hygien saker så, haha. Jag förväntade mig att det skulle kosta mycket mer, och då köper jag ändå otroligt mycket mer kläder än man behöver och från dyra ställen.

Handlar du mycket begagnat?

Nej med handen på hjärtat så nej inte alls mycket. Borde bli bättre på det. Har ett stort intresse för shopping, äskar att gå i butiker osv. Älskar att surfa runt och hitta fynd, som ni märker med alla mina tips, haha. Säljer dock och skänker bort mycket.

Ska du flytta igen?

Ja det stämmer, jag ska flytta från en stor 4:a med 2 våningar på 106 kvadrat som ligger jättecentralt till en liten 3:a på 65 kvadrat som ligger mindre centralt och är dyrare, låter kanske korkat, haha. Men jag har aldrig trivts här. Efter vår första lägenhet i Frövi som var helt nyrenoverad och så fin så har jag blivit jättekräsen. Så nu flyttar vi till nyrenoverat med egen disk och tvättmaskin samt hiss. De4t känns värt när man är ensam med ett barn, diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten kommer vara guld värt och hiss! Bor högst upp nu utan hiss.

Sedan känns det lagom att inte ha så jättestort, är ändå en 3:a trots allt.

Hur stor handar du?

Jag handlar faktiskt alltid online! Hos hemköp hostar det bara 20 kr i utkörning vilket är sååå värt. Sitter och klickar hem allt från datorn kvällen innan när Tindra sover, så kör dem hem allt till dörren. Så värt när man har barn och inget körkort.

Hur går det med körkortet?

Det går bra faktiskt! Kommer garanterat ha det innan sommar, någon gång i vår siktar jag på!

 

 

 

Lite bilder från min och Fridas tjejkväll i fredags på pinchos!

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.