Trött på att ta andras skit! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Trött på att ta andras skit!

Hej fina ni!

 

Detta blir ett inlägg jag kanske skulle ångra att jag publicerade senare men nu har jag bestämt mig. Jag skrev ett långt utförligt inlägg om exakt hur allting är, vad jag varit med om och vad jag blivit utsatt för. Jag har tänkt så mycket att jag skulle publicera det men jag har låtit bli, dels för att skydda personerna som varit elaka och skadat mig och dels för att jag inte vill att alla ska tacka synd om mig. Sedan behöver man inte berätta allt på sociala medier.

Nu har det dock gått till en gräns där jag dagligen får meddelande om folk som kritiserar mig, jag får mordhot, jag får påhopp om mig som mamma, folk som tror att dem vet så mycket och berättar för mig hur vidögt människa jag är. Har legat ock gråtit över detta så mycket och pratat med mina nära och dem säger ju det att det är helt sjukt att jag ska ta denna skit för jag skyddar andra fast jag inte borde! Nu tycker jag det räcker!

Det finns inget värre än när folk tror att de vet och hoppar på och verkligen hugger. Som ” Du leker att du är så genuin och varm men du tycker bara synd om dig själv fast de är du som är dum” osv osv.

Mycket handlar om separationen med min dotters pappa Marcus, och mycket handlar om relationen jag hade med Pelle Tornberg. Det är jättejobbigt att det ens dras upp hela tiden då jag gått vidare och vill liksom inte förknippas med bara dem.

Jag har absolut inte varit otrogen mot Marcus som folk sitter och påstår, jag har absolut inte lämnat honom för någon annan, jag gjorde slut med honom. Jag har verkligen mina anledningar till det, jag vill så ofta berätta men jag låter bli för han är min dotters pappa och jag vill inte kasta skit på någon. Han har lovat att sluta lägga ut dryga saker om mig som att peeka och få det framstå som jag varit otrogen och liknande för gör han något mer sådant berättar jag sanningen. Ingen för att jag vill dela med mig på sociala medier utan för att jag inte vill att alla ska ge mig hat som jag gjort något fel som inte har hänt.

Relationen med Pelle vet jag inte vad jag ska säga om, vi var sjukt nära vänner, vi båda utvecklade känslor, vi båda var singlar, det hände saker mellan oss och sedan så förstördes allt ungefär då vi ville olika saker. Allt som Sophie la ut på storyn stämmer inte.

Jag har träffat henne en gång i Stockholm inför unga mammor fotograferingen. Sedan har vi skrivit litegrann med varandra. Jag skrev med både Pelle och henne men valde att sluta skriva med henne pga saker Pelle berättade. Vi var absolut inte nära vänner.

Sedan hade ju hon suttit och skrivit att det skulle vara Goals om jag och Pelle blev tillsammans och våra barn blev låssa syskon, at han hade bra spermier för att få fina barn osv osv. Även sagt till Pelle samma dag som han kom hem från mig att hon hoppades att det skulle bli något mellan oss.

Jag har fått ta så mycket skit för saker jag absolut inte förtjänar. Jag vill bara att alla ska kunna släppa detta och sluta spekulera. Varför kretsar allt runt Marcus och Pelle. Mitt liv är mer än så! Det handlar om mig och Tindra, inte män som har sårat mig.

Jag hoppas många läser detta och förstår! Det är riktigt orättvist att jag ska ta denhär skiten.

Är inte kul när folk skriver ” Du har alltid verkat som en så varm genuin person men nu kommer jag avfölja dig” ” Hur kunde du vara otrogen du känns som en så fin människa, vill inte se mer av dig” osv osv.

 

 

Lite bilder på nya håret och med min fantastiska dotter!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Desirée karlsson

  Heja dej!! Jag tycker att dem som skriver sån dynga som dem ha gjort till dig borde skaffa sig egna liv o leva dem ist för att trackasera dig. Du är en bra mamma till tindra d märks både på dina bilder o i programmet så stå på dig o ha d underbart med tindra den tiden går så fort när d e små

 2. Mikaela

  Fruktansvärt att det ska behöva bli såhär! Ingen förtjänar att bli dömd och att få fula ord kastade över sig ❤️ Tycker att du är stark som vågar skriva här så att det slipper bli fler frågor framöver! Andra har inte å göra med varför och vad som händer i ditt privatliv. Jag är övertygad att det kommer komma in en fin man i ditt och Tindras liv framöver, det förtjänar ni 🌟❤️

 3. Catharina

  Hej Linn.
  Tycker först och främst att det är bra att du ryter ifrån. Du är en underbar person. ☺️ ❤️
  Och för det andra tycker jag att det är tråkigt för det som hände mellan dej och Marcus med tanke på att ni hade planerat och de. 😢
  Men sånt är livet tyvärr. Hoppas ändå du Marcus och tindra omgås mycket.. ❤️

  Ha det så bra. ❤️
  P. Har själv en liten kille född 2017 ❤️❤️

 4. Ellinor

  Varför får inte Pelle lika mycket skit? Han är väl lika “skyldig” som du, Sophie borde vara mer sårad över vad HAN gjort än vad du gjort mot henne. Men det är ju precis tvärtom, hon lovordar ju om honom som om de fortfarande är tillsammans trots att han har haft lika mycket sex med dig som du med honom… typiskt att det alltid är tjejen som blir kallad hora och som är den som gjort fel när man faktiskt varit två om det!! Jag önskar att du kunde bara strunta i alla elakheter, du har ju själv också blivit sårad, men det är lättare sagt än gjort. Hur det än är kommer även detta att lägga sig med tiden, härda ut bara tills folk får något annat att prata om! Kram

 5. Anette

  Oj vad trist, var finns dessa kommentarer? Tycker att jag har varit inne och läst på alla deras insta men aldrig sett något negativt om dig. 😢 bra att du ryter ifrån.

 6. Ida

  Folk glömmer verkligen bort att även fast man är en offentlig person så är man ju faktiskt inte mer än människa. Livet är stökigt ibland för ALLA. Saker händer, man gör misstag, man går igenom skit. Det går inte att vara perfekt eller ha det perfekt jämt. Du får så onödigt mycket hat för egentligen absolut ingenting. SKIT HÄNDER, Sånt är livet. Skönt att det låter som att du har fina nära och kära som du kan luta dig mot iallafall❤

 7. Therese

  Så starkt av dig att skriva det här inlägget ändå
  Tycker du verkar vara en fin och genomsnäll tjej så vill bara ge dig massa styrkekramar <3
  kommer fortsätta följa dig och din söta dotter ( har en dotter som är 6 dagar yngre än Tindra) Har följt dig på instagram sen jag hittade dig där och såg att vi hade BF samma datum 🙂

 8. Arjeta

  Fast varför sitta & påstå att allt Sophie säger är lögner? Har hon inte rätt att känna som hon känner? Det finns alltid två sidor utan en händelse & det kanske var så Sophie uppfattade och kände om denna situationen? Tycker det är tröttsamt med din offerkofta 24/7… stackars Sophie

  1. Malin

   Inte synd om Sophie någon jävla stans. Hon skapade ett vidrigt drev mot Linn och Linn fick mordhot osv. För vadå? För att hon va en FRI kvinna och låg med någons jävla ex (löjlig jävla girlcode) Sophie är den som leker offer som grinar i en live över det..