Tiingelinn

Svår person

Hej fina ni!

Igår var jag med min vän Frida som jag umgås väldigt mycket med. Vi har så mycket roliga planer på g nu att se fram emot vilket jag älskar!

Jag har kommit till insikt att jag är en ganska svår och annorlunda person tror jag. Tänkte dela med mig av lite tankar.

 

Har alltid varit väldigt snäll och typ ” duktig ” eller vad man ska säga. Lite mammas flicka som inte har druckit, rökt eller något sånt., duktig i skolan och så. Sedan har jag alltid varit sjukt driven och ambitiös. När jag var liten höll jag i dans kurser för yngre barn, sedan började jag pärla armband och sälja via Instagram, sedan har jag alltid sommarjobbat, fick mitt första riktiga jobb när jag var 18 år, fick fast anställning där och nu jobbar jag med mitt egna företag via sociala medier.

Gör allting 100 % eller 0% finns inget mitt emellan. Går in helhjärtat för allting eller inte alls.

Sedan så bryr jag mig sjukt mycket om andra och ställer upp lite för mycket väldigt ofta. Men som tur är finns det några få människor som gör detsamma för mig. Men är även väldigt godtrogen eller vad man säger och tror gott om allt och alla vilket jag måste vara så försiktig med. Blir lätt sårad.

Är en känslosam person som känner allting så himla tydligt, har lätt för att gråta, lätt för att skratta, lätt för att bli kär.. ja ni förstår.

Eftersom jag är lite 100% eller 0 % som person så är jag absolut en förhållande tjej. Vill liksom känna mig speciell o vara den enda i en mans liv liksom, på den fronten såklart. Vill ha äkta vänner eller inga alls.

Den jag bryr mig om gör jag allt för! Är ju svag för blommor så köper blommor till mina tjejkompisar hela tiden, haha. Fick ju faktiskt ett anonymt blombud tillbaka nu ju Kanske var det alla vänner tillsammans som skickade det , hehe.

Nej men känner mig lite komplicerad. Är 20 år och på ett sätt mogen för min ålder och väldigt ansvarsfull samtidigt som jag på ett sätt ät 20 år gammal. Klickar nog bäst med personer som är lite äldre än mig. Vi är mer på samma plan i livet kanske.

Sedan just nu har jag känt att jag blivit helt kall. Är en så mjuk och varm person som jag tror ni märker men jag har blivit så himla ledsen och sårad av vänner, av män, av personer som bara vill skada mig utan anledning och nu blir jag helt kall och vill inte släppa in människor i mitt liv.

Men ja så känner jag ljust nu.

 

Var i en blomsteraffär det gör mig så glad

Tänk att få sådana riktigt stora rosa eller röda rosor av någon… drömmen om ett mys förhållande alltså.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Köhler

    tycker precis som Jessica att du verkar va en otroligt fin person väldigt ödmjuk person skulle vi mötas på stan någon dag så skulle jag gå fram till dig o krama dig o berätta hur mycket jag gillar dig o att jag tycker du är en så otroligt fin mamma o person

  2. Elin

    Herregud vad jag känner igen mig i stort sätt varje ord du skriver! Nästan lite skrämmande känns som om någon beskriver mig? Tror verkligen du är en genomgod person och efter alla motgångar så kommer tillslut medgångar! Ta hand om dig❤️

  3. Annika

    Hej! Kan tänka mig att du är ”duktiga flickan” som alltid vill och har för avsnitt att ”göra rätt”. Så ledsamt att när du gör ditt livs första/största ”misstag” så ska det hängas ut och få dig att framhävas på ett helt annat sätt..
    Vi alla gör misstag å ibland får man lära sig ”den hårda vägen”. Men hur tuff mot varann får man egentligen va?
    ”Lär dig livets stora gåta: Älska Glömma och Förlåta”!
    Kram!

  4. Matilda

    Hej! Om jag inte minns fel så hade du svårt att få tindra att ta napp i början, men nu har jag sett att hon har napp. När fick du henne att börja ta napp? Något speciellt märke på napp hon tog? Vill ha tips då min tjej skulle ”behöva” napp men inte fattar va det är typ 1? på natten får jag göra en flaska för att trösta, men egentligen är det sugbehovet hon behöver då hon endast äter 20ml max…. skulle underlätta för båda o bara ge napp då hon inte skulle hinna vakna till på samma sätt. Tar ju ett tag att fixa flaskan… ?

  5. Jessica

    Tycker du verkar vara en väldigt fin människa, med säkert många olika sidor. Vissa kanske du inte behövt upptäcka fören nu? Känner igen mycket av mig själv i ditt ”nya jag”, hade du bott i Sthlm hade jag adopterat dig som min lillasyster ?

  6. Arjeta

    MEN vänta vänta va? Hur är du en människa som bryr dig om andra är väldigt snäll & vill alla väl? Hur är du en människa som blivit sårad? NÄR DUUUUUUU går och ligger med dina vänners ex & inte ens kan stå för det. Att du ens gör ett sånt här inlägg visar hur osäker du är på dig själv, att du behöver försöka förklara och få dig själv att framstå som en bra människa eftersom du vet att många tycker du har gjort fel. Sluta lek en fkn liten prinsessa som tipsar om sina ”älsklings tofflor”. Du är verkligen inte mogen för din ålder.