Min julafton – Tiingelinn

Tiingelinn

Min julafton

Hej fina ni!

Igår vaknade jag upp i Frövi, hemma hos mamma och Sven i Fannys säng. Gick upp och åt julfrukost med dem precis som när jag bodde hemma, gjorde mig i ordning och åkte till farmor och farfar. Det var så kul att se deras nya lägenhet de precis flyttat till. Den är så himla fin verkligen. Vitt, fräscht och helt nyrenoverat, underbart verkligen. Vi var där och julmyste och fikade lite. Sedan åkte vi hem till pappa en stund,

Efter det var vi hemma hos mamma hela kvällen och åt julmat och var med mormor och morfar. Vi hade super mysigt, spelade paketleken/ julklappsspelet som är sååå himla kul! Sedan öppnade vi julklappar och bara hade det mysigt. Åkte hem sen med bussen till min lägenhet och nu väntar jag på Tindra! Ska bli så mysigt att äntligen träffa henne igen!

Facetime med älsklings tjejen!

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.