Juldagen – Tiingelinn

Tiingelinn

Juldagen

Hej fina ni! Idag kom min lilla skatt äntligen hem till mig! Åh julafton för oss blev ju idag såklart!

När hon kom hem fick hon lite paket hemma. Vi lekte tillsammans med hennes duplo lego hon fick av mig. Sedan skjutsade Marcus oss till Frövi.

Här har vi myst med mamma, Sven, Fanny, Oscar( som är Fannys pojkvän och ej vår bror fast han har samma unika efternamn som oss) och Anton.

Sedan fick Tindris paket av mig, mamma och Anton. Hon fick öppna från sin gammelfarmor med. Så fina paket.

Sedan var vi på julmiddag hos mormor och morfar. Åt bland de godaste jag ätit. Så himla gott en sååå god lax-rätt. Tindra fick julklappar av mormor och morfar bland annat en pulka som hon älskade! När vi gick hem fick hon åka och jag tog en promenad själv med henne i Frövi för att hon hade så kul. Lyckad kväll verkligen. Har sjukt kul med min släkt verkligen. Lite sådär att jag är den enda utan någon respektive haha men har ju Tindra jag!

Alla vill vara o gosa med henne. Älskade Tidnris!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. K

    Har hon inte lite väl lite kläder på sig för att vara ute och åka pulka? Menar inget illa men det såg lite kallt ut om dom små händerna och benen…