Julstämning – Tiingelinn

Tiingelinn

Julstämning

Hej fina ni ! Igår så var jag hos mamma och Sven på lite jultröjemiddag. Super mysigt att träffa brorsan, min syster o deras sällskap!

Vi spelade lite sällskapsspel, åt godis och god mat och bara myste. Sedan gick jag, Fanny och Oscar över till mormor och morfar en stund med. Mys!

Vid halv 1 skulle jag ta nattbussen hem eftersom både Anton och Fanny va hemma så kunde jag ju inte sova i deras rum som jag brukar och är inte skönt att sova på soffan alltså!

Fanny och Oscar följde med mig hem inatt för de skulle med ett tåg från Örebro till Linköping idag. De fick sova nere i vardagsrummet i gamla sängen, haha. Kanske ska ha kvar den som gästsäng, haha skämt och sido!

Min nya säng har anlänt och är uppmonterad och klar! Såååå nice verkligen. Nu behöver jag bara lite fina nya kuddar och påslakan till den. Även överkast typ. Sov min första natt där idag, sov som en prinsessa. Dock sjukt stor liksom 180 själv. Låg längst ut på ett hörn och sov, typiskt mig!

Så skönt dock att ha nya sängen, verkligen tacksam för hjälpen med den!

Nu ska jag busa mig själv, haha önska mig lycka till!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.