Tiingelinn

Mys med Alva, Luca, Mormor, Morfar och Mamma!

Hej fina ni!

 

Gud, dagarna går så fort och känner att livet inte hinns med nästan, tänkte uppdatera er om de senaste dagarna här i alla fall!

Jag var i onsdags hos Alva och vi hade så mysigt och pratade om allt och inget, gud vi är 2 riktiga pratkvarnar, haha! Gud vad jag älskar att ha en vän som henne! Tindra var hos Marcus men jag fick ju njuta av Alvas Luca!

Sedan igår så var mormor och morfar här och hjälpte mig sätta upp en grind i trappen, är Såå Såå tacksam var guld värt! Sedan åkte vi till Rusta och köpte en så fin julgran, lovar att visa er den ikväll här på bloggen!  Sedan tvättade jag hela dagen, så behövligt!

På kvällen kom mamma och vi gick till pincos och åt, Såå mysigt och gott! Kul att göra saker med mamma. Sedan var vi på julkonsert och den var så stämningsfull och mysig! Asså verkligen all julfeeling på samma gång nu! Julmusik på konsten, julgran och allt!

I morse kom Tindra hem med, så mysigt, längtat Såå efter henne! Nu ska vi snart åka till min mamma, syster och Sven är sååå Såå stressad, men ska nog hinna!

 

 

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.