Tiingelinn

Frågor och svar

Hej finisar!

 

Har ramlat in mycket frågor och fick över 1000 st i min senaste frågestund på Instagram så tänkte besvara några här.

 

Vad heter Tindra?

Jag gissar på att ni syftar på henens mellannamn kanske. Hon heter Tindra, Olivia ( efter Marcus syster) Fanny ( efter min syster) Malm.

Vi kommer inte lägga till Andersson eller något sådant, Hon är en Tindra Malm.

Hur ska Tindra bo nu?

Tindra kommer bo såhär:

Måndag och Tisdag hos mig.

Onsdag Torsdag hos Marcus

Fredag, lördag söndag hos mig.

Sedan börjar det om så Marcus får helgen efter och så rullar det så. Sedan kommer man ju ställa upp och så om någon av oss ska iväg eller liknande. Vill ju vara med henne varje sekund.

Bor ni tillsammans och vem ska flytta?

Ja, än så länge bor vi tillsammans. Marcus får nycklarna till sin nya lägenhet imorgon. Men han flyttar dock på fredag. Det är också här i Örebro, en 3:a som han fått för han studerar med superbra pris. Dock inget dröm område men inte det värsta heller. Hoppas verkligen det blir bra för dem.

Jag får bo kvar i stora 4:an tills kontraktet går ut, söker för fyllt efter en 3:a men är sååå svårt. Ni får gärna höra av er om ni vet något.

Har du Tinder?

Haha, nej det har jag inte. Aldrig haft heller. Är inte redo för något sådant, kanske aldrig blir. Tror inte Tinder är min grej alltså. Jag är nog en sådan person som vill ha allt eller inget. Endera är jag själv och klarar mig eller så vill jag ha ett riktigt förhållande. Är ingen person som bara ” ligger” med folk, kommer aldrig vara min grej.

Har du någon åldersgräns på killar?

Alltså kärleken har väl ingen ålder.., men ja typ. Yngsta är väl 98 ( som mig alltså 20 år) tor ärligt inte jag skulle klicka med en yngre kille, särskilt inte nu när jag har barn. Äldsta är väl typ 25 år.

Får man flirta med Marcus?

Alltså är massor med folk som frågat det, vad ska jag svara, jag kan inte bestämma det. Tror inte han är redo för någon ny brud men asså jag bestämmer inte sånt, haha.

Har killar hört av sig?

Killar och killar, gubbar har hört av sig. Eller gubbar kanske är att ta i men äldre killar och njae de är inte attraktivt och jag är inte redo för något sånt.

Vad är det värsta med separationen?

Det absolut värsta är ju att förlora så mycket tid med Tindra. Liksom hon började precis på dagis för några veckor sedan så är van att det är jag som är med henne varje, varje, varje dag, dag ut och dag in , vi 2. Har varit mammaledig hela hennes liv och varit med henne varje dag, till att plötsligt bara få halva tiden med henne, sååå jobbigt.

Sedan att jag är sååå mörkrädd, vill inte vara ensam på kvällen. Hatar hatar, hatar att sova ensam, är en väldigt mysig och gosig person, måste sova med någon. Jag samsover inte med Tindra heller, snyft!

Ångest för att stå och laga mat till bara sig själv med, asså fyyy så ångestfyllt.

Vad gillar du för typ av killar?

Asså gud vilken svår fråga, är inte ute efter en ny kille nu, men asså jaaa..

Jag vill ha en fin kille som tycker om Tindra och mig. Som man kan ha kul och skratta med, prata om allt med, göra saker tillsammans med , även barnaktiviteter, Någon som är omtänksam och gillar att myyysa, de är ju min grej. Även driven, är inte viktigt inom vad men ändå typ jobba, eller plugga, inte bara sitta hemma och spela typ och vara lat, usch.

Sedan om jag ska vara ärlig så dras jag alltid till ” badboys” typ… Sådana killar som inte vill ha mig.. haha. Med andra ord gillar jag INTE när folk är för på. Typ säger jag älskar dig första gången man ses osv.. nej , nej nej!

Flummigt svar, vet inte riktigt. Har varit tillsammans med Marcus sedan jag var 15 år.

Hur tänker ni med nya partners och Tindra?

Vi har bestämt att man inte ska introducera nya personer i Tindras liv innan man vet om de kommer stanna kvar. Så om det blir något seriöst med någon annan i framtiden så ska hon självklart träffa dem men inte under någon ” dejting fas”.

Hur är relationen mellan dig och Marcus nu?

Det svänger ju såklart men just nu helt okej.

Vem är Tindra mest lik, utseende och personlighet?

Alltså hon är ganska så bestämd, som mig, haha. Sedan är hon väldigt busig det är nog mer från Marcus. Tycker dock hon har varit mest lik honom på utseendet men nu börjar hon bli lik mig faktiskt.

 

Det var några frågor, kan besvara fler i ett annat inlägg..

 

Tindras i morse när jag fick väcka henne för föris!

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

   Men va är det ens för kommentar? Du har väl ingen aning om hur länge dom kanske har försökt att få det bättre?

 1. Johanna

  Hej jag tycker ni ska prata med familjerätten om just de hur ni har tindra. Tänk på att det kan bli väldigt jobbigt för hennes huvud att åka fram och tillbaka och aldrig hinna landa hos varken mamma eller pappa. Tyvärr är de ju så när man separerar att de är jobbigt att vara ifrån sitt barn. Men när separerade från min sons pappa o han va ett år lite mer. Pratade vi med familjerätten som sa ganska klart och tydligt att varannan vecka är lämpligt för ett så litet barn som inte har den direkta tidsuppfattning. Även om det är SJUKT jobbigt att vara ifrån sitt barn bör ni tänka på henne känslor och huvud. Så lite förändring så möjligt och det är inte alltid bättre då att ses varannan dag typ. Bara ett väldigt bra tips. Mvh en glad mamma som har en glad som.

 2. Nina Strömberg

  Hej! Sjöborgs har superfina lägenheter på Sörbyängen. Just nu har de ingen ledig 3a, men håll koll! Det är ett lugnt och bra område. Jag bor där hos som, är också ensamstående. Har en 3a, helt överkomlig hyra (ca 10000:-). Stor balkong också!!

 3. Emma

  Har ni tänkt på något förhållande ”terapi” med Marcus? Jag önskar att ni skulle lösa ert problem och ni skulle vara tillsammans i framtiden <3 🙂 ni verkade på sååååå lyckliga i unga mammor 🙁

 4. Therese Carlsson

  Roligt att läsa din blogg för du är så öppen och ärlig tycker jag men jag måste fråga varför ska du inte vara med i unga mammor mer ? Är det för att du och Marcus gått i sär ?