Igång med körkortet ! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Igång med körkortet !

Hej finisar!

I samarbete med Ottossons trafikskola i Örebro vill jag dela med mig av en rabattkod till er andra som med bor i Örebro och vill ta körkort lite billigare. Koden ” Linn10″ ger 10% rabatt om ni bokar in ett paket vilket blir mycket pengar i ett sånt här sammanhang.

Jag gillar verkligen denna trafikskola, ligger jätte centralt typ vid krämaren så liksom i stan, smidigt och bra att ta sig. Det är sjukt trevlig personal. Karin som jag kör med är super trevlig och ja, det känns super bra att ha tagit tag i körkortet.

Tyvärr så är det inte så lätt för mig att köra privat då pappa och morfar jag kört med bor i Frövi och vi har typ ingen bil vi kan köra med och så, därför kommer jag gå väldigt mycket här på körskolan.

Koden på 10% rabatt gäller både för bil och moppekort så passa på.

 

Efter dagens lektion. 

Var lite tidig och fanns massor med mums när man satt och väntade, fullt med delicato bollar, frukt och godis! Super mysigt.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Jag hejar på dig Linn- kämpa på så har du snart ditt körkort 😍- de kommer ge dig och Tindra en helt annan frihet . En spännande tid ligger framför dig med körkortslektioner 😍😍