Alla är kära – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Alla är kära

Hej finisar!

Just nu är det sådär sjukt jobbigt igen. Ligger i sängen med massor av ångest samtidigt som jag försöker jobba och hitta en lägenhet. Är Såå desperat verkligen. Vill hitta en plats att bo på nu direkt så vi bara kan bli lyckliga och komma iordning.

Alla ute på stan är så kära och pussas och myser, alla är så lyckliga, alla skaffar barn och gifter sig, det är precis så det känns. Spelas bara massor med kärlekslåtar på radion. MEN jag har Tindras som är mitt allt och lite till, får massor med energi från den lilla söthönan!

 

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Jag känner exakt likadant, fick missfall för ett par månader sedan och sen dess har hela världen gått ut med att dom ska ha barn. Dom men inte jag, även min svägerska vilket är det som gör mest ont. Någon som är så nära. <3 Hoppas allt löser sig, det gör det även om livet är ett mörkt hål just nu. Kramar