Sushi dejt och tårar – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sushi dejt och tårar

Hej fina ni!

Idag har jag sovit min andra natt själv. Inte roligt vill jag lova. Men något som var kul är att min vän Ellen och hennes dotter Luna kom över på en sushi dejt. Alltså sååå god sushi och så mysigt sällskap. Luna är så söt, brast nästan ut i gråt när Tindra inte var hemma.

 

Har såå nära till känslorna, har det jämt men extra mycket nu. I morse ser jag på Instagram att Julia Bergman är gravid och mina tårar bara forsar. Blir så berörd av graviditeter. Gud vad jag vill vara lycklig och känna att jag vill skaffa tt barn med dig… Perfekt att tänka så när man håller på att separera, hur som helst så glad för deras skull, och rörd!

När Tindra kom hem har vi bara gosar och lekt massor. Hon älskar när jag sjunger så har sjungit flera timmar så jag typ är hes. Hon kan imsebimse spindel rörelserna så bra. Duktiga tjejen. Asså gråter typ av lycka när jag ser henne. Gud vad man älskar henne ännu mer känns det som. Nu sover hon en stund för hon ar så trött att hon la sig ner på golvet, haha.

 

Bästa sushin i stan, Ellen kan hon! 

Pyjamas gos! Självklart skulle vi ha blåa pyjamasen nu så. vi har alla 3, hehe.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej Linn! Jag vet inte alls hur det ser ut mellan dig och Marcus men jag vill i alla fall verkligen tipsa om att testa gå i parterapi tillsammans, i alla fall testa ❤️ För bara några månader sedan skrev du på instagram att du var jättekär i Marcus, och ifall känslorna funnits där en gång kan de med stor åtesannolikhet återupptas igen. Kanske ni kan prata igenom era problem och hitta tillbaka till varandra igen… Skickar massa kärlek och styrka till dig, du är stark och jag stöttar dig oavsett vad som händer mellan dig och Marcus 😊❤️ kram 💕💕 PS: om du vill ha någon utomstående att prata med finns jag också för dig!