Isolerar mig från omgivningen – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Isolerar mig från omgivningen

Hejsan finisar!

Jag är väldigt låg just nu. Det kommer inte många inlägg, mest lite tips om shopping för jag själv tycker det är så himla kul och för att jag behöver jobba lite extra nu. Jag ska ju liksom betala en hyra själv, måste köpa nya möbler mm inför flytten. Mitt jobb och mitt liv går hand i kanske så känner mig så tråkig som inte uppdaterar er men jag vet att ni förstår.

Allt ert stöd betyder sjukt mycket. Älskar när ni inte trycker ner varken mig eller Marcus utan bara stöttar.

Det jag går igenom nu är något som bara ni som själva har haft ett lågt förhållande på 5 år och har barn tillsammans vet vad et innebär. Det är hemskt även om det är ett beslut man tror är det bästa.

Just nu isolerar jag mig från omgivningen sjukt mycket. Jag orkar inte träffa vänner, jag bara puttar allt åt sidan. På ett sätt så vill jag men på ett sätt så orkar jag inte.

Jag vill bara jobba, mejla och göra allt som vanligt för att tänka på annat, vara med mig själv och försöka bli hel igen. Är en person som alltid tänker på allt och alla andra före mig själv. Men just nu är jag så trasig så jag inte kan det. Jag måste bara finna mig själv och något slags lugn och så. Det gör jag genom att vara ensam, tänka, gråta, bada, äta frukt, städa, gör det på mitt sätt.

Imorgon kommer min älskade dotter hem igen och då vill jag ha energi till henne. Prata och busa och leka och njuta av min dotter.

Förhoppningsvis kommer det kännas bättre ganska snart. Klart det kommer ta tid tills allt känns bra men just nu är jag verkligen på botten. Mitt i allt detta händer massor av andra saker med folk jag tycker om, jag klarar inte det just nu. Sedan skriver äckliga gubbar i 35 plus års åldern till mig för jag och Marcus inte är tillsammans, inte heller vad man behöver, usch.

Lite deppigt inlägg men så får det bli. Är alltid ärlig och öppen med er.

Kör denna outfit hela dagen!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Förstår verkligen va du och Marcus går genom, de måste få ta sin tid. Alla måste få göra på sitt sätt och jag är säker på att längre fram så kommer både du och Marcus må bättre igen- men en separation drar verkligen ner en. Kämpa på finaste du. Skickar över ett gäng Styrke kramar till dig ❤❤

  2. Evelyn

    De är bra att säga det till sig själv att man är på botten för då vet man att de inte går å komma längre ner! Då äre lättare att de när de blir bättre å bättre! 😀 💕

  3. Tomas malm

    Tråkigt men sant. Vet vad ni båda går igenom. Men efter regn kommer solsken en dag. Haft en toppen dag med underbara Tindra och Noah. Han älskar Tindra så han.