Förändring – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Förändring

Hejsan fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Jag är så sugen på en förändring. Hela mitt liv är ju mitt uppe i en förändring just nu med separationen vilket är hemskt jobbigt men nu tänkte jag på något kul. Är sugen på att göra något med mitt hår.

I samarbete med Hairtalk har jag använt deras löshår i snart ett år tror jag och jag älskar det. Efter graviditeten är mitt eget hår så tunt och kort och hemskt och hairtalk fyller ut så de blir lite finare liksom. Det bästa är att mitt eget verkligen växer massor samtidigt. Hade keratinvax förut och det var sååå dåligt för sitt egna hår. Hairtalk kan man ha utan att förstöra det riktiga håret. Jag tycker det är så kul varje gång jag är hos frissan och tar ur och ska flytta upp slingorna och så ser man att det riktiga växt massor där under, hihi.

Fördelen är ju också att det blir billigare för du kastar inte håret efter en gång utan flyttar upp ca var 6:e vecka. Älskar verkligen hairtalk, metoden använde till och med på cancerpatienter.

 

Hur som helst, nästa gång är jag sugen på e förändring. På de 3 första bilderna kan ni se hur jag har mitt hår nu och haft i ca 9 månader. På de sista kan ni se hur jag hade för ca 1-1.5 år sedan precis innan och under graviditeten med Tindra. Är lite sugen på att bli så riktigt blond igen, vad tror ni?

Tror inte på mörkare alltså, men vill göra något, Kom med en åsikt.

 

 

Kolla vad långt jag hade här alltså!

Något sånt här, hur snyggt ?

Vad tror ni?

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva Karlsson

  Du är riktigt fin i håret Linn- ag gillar de ljusare håret som du har på sista bilden, även längden var fin här. Blir spännande att se resultatet sen. Kram till dig och Tindra 😍

 2. Petra

  Jag tycker du ska ha olika ljusa slingor med kalla och askiga toner för att det inte ska uppfattas så gult, lite mörkare i botten (men inte för mörk) och lite kortare hår 🙂

 3. Sofia

  Fint vilket som men personligen tycker jag att det är bättre att färga blont framåt våren och behålla det mörka nu under vintern. Men du gör självklart som du själv tycker och känner

 4. Jennie

  Jag tycker ju att ombre är så snyggt så jag skulle ju göra om det så som du har på bilden högst upp. Men blont är också fint men jag skulle nog satsa på det till sommaren när man är lite solbränd 🙂

 5. Anki Björklund

  En riktig förändring är att klippa kort och en helt annan färg. Ja nån tuff frisyr. Va lite wild and crazy, tror du skulle passa i det faktiskt.👌💖

 6. Sandra

  Tycker du ska ha de kortare men ändå ha hairtalk för att fylla ut ditt hår så de inte är så tunt. Och blondare.

 7. Hilda

  Gillade när du hade mörkt och kortare, men tror att du kanske skulle passa i mörkt med ljusare slingor typ som Bianca Ingrosso tycker det är snyggt och tror det skulle passa dig💕

 8. Sandra SG

  Tycker just blont sliter så på håret så om du vill ”vara snäll mot håret” så hade jag nog inte gjort det mer blont. Men du är super fin i det ljusa blonda. Hade dock varit kul och se om du passar i en mer ”askig” blond färg kanske?

 9. Nathalie

  Du är jättefint i så blont hår och jag tycker du borde testa att ha den längden du har på sista bilden. Verkligen jättefint och en lagom förändring. Kram

 10. Amelie

  Inte så ljust mellan ting. Page ….Till axlarna …Första bildenär jätte fint <3 Lycka till kram <3 Lev på hoppet som grodan. Massor kärlek tiller <3