Såhär fungerar adlinks – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Såhär fungerar adlinks

Hej finisar!

Det är så många av er som undrar och jag tänkte förklara vad adlinks är och hur man använder det.

Klicka här för att komma till en sida jag brukar använda. En ganska ny tror jag som inte så många vet om.

 

Det Adlinks går ut på är att om du klickar på mina länkar på bloggen eller skipar upp på mina Instagram storys så tjänar jag tex 20 öre på det. Så är inga stora summor men ändå väldigt kul att kunna tipsa er om saker jag gillar och tjäna litegrann på det. Blir jätteglad när ni swipar upp för det är ju mitt sätt att kunna tjäna lite på Instagram och bloggen. Youtube tex får man ju betalt för tittare tror jag det är men vi som håller på med Instagram får inte något för det, därför är adlinks bra.

 

Det kan även vara så att om du klickar på min länk på bloggen eller via Instagram och köper något så får jag tex 10 % i provision. Därför får ni gärna handla via min länk om ni vill köpa något jag tipsat er om så blir jag såååå glad hihi.

Jag gör absolut inte detta för att bara tjäna pengar, tycker det är så kul att tipsa om grejor och fina saker verkligen.

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marianne

  Hejsan
  Läser din blogg regelbundet , är en 62-årig tant , ville bara säga att jag tycker du är en jättefin mamma till ditt lilla barn , förresten jag köpte ett sånt där ”ägg” med din rabatt så nu doftar det gott hemma hos mig🤗

  1. tiingelinn
   tiingelinn

   Hej!
   Åh vad roligt blir så himla glad att du skriver till mig. Är riktigt kul att ha så varierande åldrar på mina läsare! Åh visst är det underbart! Sådan lyxig känsla fina och god doft, nu får du skryta med den och visa alla som hälsar på dig! Kram