Tiingelinn

Halloween middagsmys

Hej finisar!

Igår kväll var vi hos min mamma och Sven på lite halloween middag, så mysigt! Båda mina syskon var hemma med, så mysigt att få umgås med dem. Fanny och jag har alltid varit så himla tighta från och till hela livet, som jag älskar mina 2 syskon. Anton med såklart men han vill absolut inte vara med på bloggen, man får tvinga han.

Mamma hade gjort jättegod mat och vi hade så trevligt. Jag och Tindra hade lite halloween kläder igår med och matchade, så himla kul. Älskar o matcha.

Tindra var så nöjd för mamma hade diskat massor med Duplo som hon fick leka med, snacka om nöjd tjej! EN toppenkväll med dem jag älskar mest, min stora familj och min lilla familj.

 

Puss och kram ! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.