Tiingelinn

Q/A

Hej finisar!

Har varit så himla mycket som kommit emellan men nu ska jag äntligen ha en liten Q/A och besvara era frågor ni har ställt till mig:

 

Vill ni ha fler barn, i sådana fall hur många och när?
Fått många av denna frågan så besvarar den först.

Vi vill absolut ha ett barn till, just nu känner vi att 2 räcker men framtiden får ju avgöra. När nästa barn kommer får framtiden med avgöra lite. Men vi känner oss båda redo för en till knodd och vill gärna ge Tindra ett syskon ganska tätt.

Favorit bebisnamn just nu?

Hehe, det är och förblir Tindra.

Var det lätt för er att bli gravida?

Nej det var det inte, men lättare än för många andra med. Det tog ett halvår att bli gravid med Tindra.Jag hoppas verkligen vi får chansen att bli gravida igen.

Ska det komma flera säsonger av unga mammor och vilka är med?

Säger jag något om detta blir jag väl halshuggen, haha nej skojar men får inte säga något. Så sjukt enligt mig då vi INTE ska vara med så varför får jag inte säga något? Har inget kontrakt med dem längre.

Anledningen är till mestadels deras beslut. Jag berättade vad vi skulle göra i höst och vad jag ville visa och inte. Sa att vi gärna filmar vid Tindras 1 års dag, så fint då vi var med från att hon föddes liksom, men nej det var inte roligt nog tyvärr. Ja var strikt med att inget mer ” fejande” som ” skriv ett blogginlägg  på låssas” ” Prata om din blogg”  ” Var besatt av rosa och säg att du vill köpa allt rosa” och ja ni fattar. Skrev det tydligt att inget mer sådant.

Skrev att jag ville visa vår vardag på riktigt, mer lek och aktiviteter med Tindra och ja lite sådär, det var för tråkigt! Jag blev väl för ” normal” det roliga med mig tror jag var allt rosa och bloggande. Får inte säga vilka andra som är med absolut inte och det respekterar jag, men jag måste få berätta om mig själv som inte ens är en del av unga mammor längre, snyft… Fick inte ens veta vilka andra som skulle vara med från deras håll. Det var verkligen bara du är inte med, vi kanske tar tillbaka di i en senare säsong, du får inte veta något mer hejdå. Som att få sparken ungefär och bah du är inte en del av oss du får inget veta, hejdå.

Hur stor är Tindra nu?

Hon är 75 cm lång och väger 9050 gram och är 13 månader.

Varför går du typ aldrig på events?

Vet ni en sak? jag blir typ aldrig bjuden, haha, snyft. Nej ,en på riktigt, ser mina Instagram favoriter är på massor av sådana men jag får nästan aldrig inbjudan. Har fått några och tackat nej om det är i Stockholm i 2 timmar blir det för jobbigt att åka med tåg och krångla, så tror de kanske tänker ” Hon kom inte på första så vi bjuder inte in för hon kommer ändå inte”. Men när jag har körkort sedan ska jag försöka åka på dem jag kan och vill, hihi.

Något knep för att bli gravid fortare?

Nej tyvärr inte. Tog ett tag för oss och blev lika besviken vid varje mens. Det bästa är ju att ” sluta försöka”. Att ha sex för man vill och inte för man vill ha bebis, att inte tänka på att man ill ha bebis men hur lätt är det? Jag blev gravid runt jul så typ slappna av och tänk på annat som tomtar och paket, haha.

Vilken ålder blev du gravid i?

Jag var 18 år.

När är ert bröllop?

Vi har sagt 18 maj. MEN vi har inte gjort inbjudningar, bokat lokal, eller någonting alls, så får se om det ens går. Vi MÅÅÅSTE börja planera. Men är så tråkigt att göra det om inte Marcus med är pepp.

Har Tindra börjat säga något ord?

Ja hon kan säga, Mamma, pappa, Daisy ( typ), hej, titta, wow och majs ( typ) . Vi stressar henne inte. Hon får lära sig i sin takt, Är så stolt över allt hon gör och kan. Blir så ledsen när jag får höra ” Mitt barn kunde många fler ord i hennes ålder ” osv, det vill man inte höra!

Vilken linje gick du och Marcus på gymnasiet?

Jag gick estet med musikinriktning och sång som 1:a och piano som 2:a ( va och är sämst på piano) .Marcus gick teknik.

Vad jobbar du med?

Jag jobbar med sociala medier och ÄLSKAR det.

Hur ofta är ni i Linköping hos Marcus föräldrar?

Vi åker dit ca 1 gång i månaden kanske.

Handlar ni bara mat från dolt eller lagar ni mat själva?

Alltså förlåt men skrattade så mycket till denna fråga. Inte till sig som skrivit den men det var så kul. Vi lagar massor med mat själva. Woltar kanske 1-2 dagar i veckan. Vi lagar all mat från grunden. Mycket pastarätter, sopor, potatismos, lax, sallader, ja lite olika.

Ni bodde på samma hotell so Jocke och Jonna, har ni sätt dem?

Nej det gjorde vi inte, hade varit lite kul älskar att följa dem men känner typ sympati för dem. Hade jag sätt dem hade jag ignorerat för deras skull. Att vara höggravid och gått över tiden är nog jobbigt nog, att det kommer fram folk är nog hemskt jobbigt då. Där på hotellet vill de vara privata.

Skulle du kunna bli vegan?

Åh ja, det skulle väl alla egentligen men jag kommer inte bli det det närmaste. Största anledningen är nog att jag inte gillar tomat, svamp  eller lök och ytterst få sorter med bönor och då blir man sjukt begränsad.

Kan du göra en lägenhets Tour?

Det finns redan på vår youtube kanal, Tiingelinn family.

Köper du aldrig begagnade kläder?

Nej faktiskt väldigt sällan tyvärr. Går så mycket på stan och faller alltid för nyheter. Men har beställt från Tradera några gånger med lapparna kvar.

Vad använder du för märke på ansiktprodukter?

Oj, PALINA främst plus aco typ, privat lite nya titt som tätt med.

Mådde du illa under graviteten?

Ja väldigt mycket i vecka 6-12 ungefär. Spydde varje dag innan skolan, fy tusan hur orkade man, hur ska man orka med en Tindra nästa gång?

 

Tar fler frågor en annan dag så ni orkar läsa igenom dem, hihi.

Puss och kram!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.