Tiingelinn

Ekologisk doft, inredning och städredskap

Hej finisar!

 

Detta inlägg är i stolt samarbete med Livehome.se. Det är en miljövänlig hemsida som säljer ekologisk rengöring, städredskap, doftljus som just nu är på rabatt och massor av annat. Jag själv älskar ju sådana hemsidor med massor av roliga saker. Det är roligare att köpa tvättmedel om det är ekologiskt, fint och doftar ljuvligt som washologi gör!

Jag har massor av dessa sprayer från washologi! Min favorit är den på bilden som jag har i stor flaska, Doft av längtan, bomullsblomma. Den doftar verkligen rent! Så underbar att spraya ut i hemmet. Brukar spraya i luften men även på ren tvätt, det är underbart. Blir inte för starkt heller.

Finns även små flaskor med olika dofter, ett sådant set har jag med köpt hos dem tidigare. En perfekt present skulle bli så lycklig för sådana. Kom till washologis sortiment här.

Sedan har jag min nya coola grej, visade denna på youtube där ser man verkligen hur cool den är. Det är ” ägget” en diffucer som man bara stoppar in i väggen och så får du fantastisk doft i ditt hem. Den är så fin som lyser i klia färger, var tingen att slänga in massor med likadana bilder i olik färg, haha, hade flera för den skiftar i fler, hihi.

Jag älskar sådana saker. Allt som doftar gott är liksom drömmen för mig. Denna är dessutom fin. Du väljer en olja du gillar och droppar bara i några få droppar tillsammans med vatten i den. Super lätt och räcker sjukt länge. Kom till dessa oljor här. Verkligen ett hett tips som julklapp.

 

Med koden Linn10″ får ni även 10% Rabatt på hela hemsidan. 

 

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.