Sagt upp mig från jobbet – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sagt upp mig från jobbet

Hej finisar!

Vi har sjukstuga här hemma idag!

Både Tindra och jag är sjuka. Hon är lite piggare än mig och vill busa och leka vilket jag absolut inte vill, haha men får fora mig för henne. Så tråkigt, skulle till frissan imorgon och längtade! Mitt hår behöver verkligen det men inställt blev det att ligga hemma och vara sjuk, så hemskt tråkigt, skulle även träffa en vän imorgon. Vill leka med min tjej, träffa vänner, gå till ump.

Men tänkte berätta för er att jag sagt upp mig från jobbet. Hade ju ett jobb på guldfynd som jag tror många av er vet, och trivdes verkligen där. Älskar mina kolegor och att jobba med smycken och service. Anledningen till att jag sa upp mig är ganska enkel, eller egentligen är det 2 anledningar.

1. Den främsta anledningen är att jag vill satsa på mina sociala medier nu. Det går så pass bra tack vare er och jag vill verkligen kunna leverera till 100 % åt er. Jag delar med mig fullt ut av vår vardag och lägger allt fokus på det och på samarbeten.

2. Jag vill inte jobba helger. Innan jag hade Tindra passade det mig jättebra, mycket OB och helger var även perfekt att jobba när jag pluggade samtidigt. Men nu med Marcus som är borta hela dagarna på universitet och med en dotter så är jag inte alls sugen på helger torts ob. Jag vill vara med Marcus den tiden jag kan få med honom. Helgerna är verkligen vår familjetid, det är då vi hittar på saker.

Däremot hoppas jag att jag kommer kunna hoppa in som extra om ngn är sjuk, för jag ÄLSKAR guldfynd, och mina kolegor.

Puss och kram!

Hon har snorat så mycket att det blivit sår på näsan. Stackars liten. Vi torkar och torkar men hon gallskriker när vi gör det.

Sjuk mamma, sjuk bebis.

Denna har Tindra istället för napp. Hon ligger och tuggar på den, hehe.

​Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Stackars! Hoppas att sjukstugan är över hos er snart! och stort lycka till!! Tycker att du gör helt rätt i att våga testa dina egna vingar! Hade gjort precis samma om jag var i din sits!

  Måste fråga vad det är för smart grej Tindra tuggar på? Min dotter har VÄGRAT varje napp jag provat att köpa (typ 100 olika, och nu använder hon mig som levande napp..) och tänkte att den där kanske kan vara värt att prova 😊

 2. Madeleine

  Använd en fuktig mjuk handduk att torka med..sen smörj försiktigt med en mjukgörande kräm/salva gjort så med alla mina 4barn..bara ett lite tips ..krya på er kram kram ,❤️

 3. Familjelivmeddiagnos

  Men lilla hjärtat, ett tips använd mjuka servetter finns att köpa jätte billiga och bra på ÖB, och smörj runt näsan med vaselin eller en riktig mjukgörande kräm finns på apoteket, det hjälpte min son jätte mycket och han fick inga sår, jag har haft precis samma problem med min lilla kille. Och hoppas ni kryar på er, vi har oxå sjukstuga här hemma.
  Kramar till er och familjen

 4. lizajohansssson

  Ett litet tips om hon snorar så mycket och ni ska torka snoret. Det är att köpa Lambis näsdukar med balsam. Dom är väldigt skonsamma mot huden och passar jättebra spciellt till små barn! 😊