Tiingelinn

Fantastisk dag med bebis gos

Hej finisar!

Vilken mysig dag vi hade igår alltså! Gick in till stan efter ett telefonmöte, och en bokad intervju och träffade Josefin, Kevin och deras söta lill Theodor som var 5 dagar gammal. Mitt hjärta smälter sönder alltså! Fick till och med hålla den lilla söta killen. Gud vad liten och go! Så bebiskär så jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Tindra var så sjukt gullig med, aldrig sett henne så tidigare, med vår katt så är hon ganska hårdhänt om man säger så och vi får säger ifrån till henne varje dag, men med Theodor var så så försiktig. Hon gick fram till babynestet och så klappade hon på han sååå försiktigt med bara ett finger. Hon gjorde exakt likadant flera gånger. Jätte, jätte försiktigt med lilla fingret, jag blev så stolt över min lilla tjej.

Var supermysig att få träffa dem och deras lilla prins verkligen. Han är så lik Josefine så det är inte klokt. Tindra fick se på babblarna på TV:n med så hon var så nöjd.

Efter vi hade varit hos dem så gick vi och hämtade ut paket, mötte på Lisa och Gabriel som hastigast på stan och sedan gick vi hem till oss och lagade pizza till mig och Felicia som kom med lilla Theo.

Theo och Tindra lekte tillsammans och skulle bara sno varandras grejor och Tindra var så grinig för hon inte hade sovit middag så tillslut fick hon sova. Men var så kul att dem kom. Theo är ju bara för go kille! Så fin är han.

Lite paket till Theodor. Köper alla mina presenter på Mini Love, haha. Örebros bästa butik, finns även å nätet.

Han tittade mig i ögonen, blev helt kär!

Mammas egen tjej!

Gosar med Theo när Tindra sover.

​Lilla kungen, så fantastisk bild och den tog jag på han!

Puss och kram! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.